2017 yılında ilk burun estetiğimi oldum. Daha sonra şeklini beğenmediğim için (asla ameliyat masasındaki fotoğraflar gibi kalmıyor) aynı doktora burun ucu estetiği oldum. O kadar ki Çevremdeki kişiler asla burun estetiği olduğumu anlamıyorlar çünkü aynı nerrdeyse küçük ve kalkık bir burun istemiştim ancak ikinci ameliyatta da istediğim sonuca ulaşamadım burnumun sol tarafı şiş . Şimdi de burnumdan sorun yaşıyorum burun etlerim şişti, sürekli burnum tıkalı, burun akıntım var fakat akmıyor kısacası ne nefes alabiliyorum ne de konforlu bir burnum var. Geçenlerde devlet hastanesinde kbbye gözüktüm burnumun iç yapısı bozukmuş. Daha önce iki defa özelde ameliyat oldum. Şimdi revizyon rinoplasti ameliyat fiyatları da uçunca karşılayacak durumum yok açıkcası olsa dahi artık özellerden korktum. Hem nefes alabilmek hem de istediğim burun şekline kavuşmak istiyorum. Acaba aranızda devlet hastanesi veya akdeniz üniversitesinde KBB’ye ameliyat olan var mı? Hangi doktor? Memnun musunuz? Şekli istediğiniz gibi mi ? (Ben barbie nose gibi kalkık bir burun istiyorum 3. Ameliyatımda artık değsin istiyorum) Antalya da herhangi bir Devlet veya akdeniz üniversitesindeki kbb ler ilgili internette çok bilgi bulamadım burun şekli açısından. Bilgi ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?