- 19 Aralık 2017
- 376
- 129
- 33
- Konu Sahibi Ewremmmerve
Hanımlar Merhaba Antalya'da hangi hastaneye hangi doktor a gidiyorsunuz hastanenin doğum ücretleri ne kadar?
Bilgilerimizi paylaşalım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar; Memorial hastanesine gittim. Muayene ücreti SGK’lıya 185 tl. Doğum paketi kuaför( çok kötü), 5 kare Doğum fotoğrafı, 1 gece yatış, spinal Doğum, lohusa şerbeti(getirilmedi), kapı süsü, anestezi tetkikleri 4600 tl. Süit oda isterseniz ( çok vasat 2 ayrı oda diğerinde sadece bir koltuk var) + 750 tl gecelik ben 8 yaşındaki kızım ve eşimle kalacağım İçin tercih ettik ama gerek yok.
Timur uğurlu. Çok memnun kaldım. İletişimi çok kuvvetli bir doktor.Hangi doktora gitmiştiniz?
Aynen öyle aslinda ben sonunda ısparta süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesinde karar kıldım orada çok sağlam bir prof buldum tamamen tesadüf ve cok memnunum :)?Özel yada devlet tercihle alakalı. Sonuçta özelde de sorunlar yaşıyorsunuz devlette de. Biraz kaderci olup beklentilerinizi değerlendirmek önemli.
Teşekkürler :))Sağlıkla gelsin bebeğiniz. Gönlünüzü ferah tutun.
özel ya da devlet farketmez başınıza bişey gelcek olduktan sonra ikisinde de sıkıntı olabilir önemli olan sizin kafanızın hangısınde daha rahat edeceği bence. özeli para tuzağı diye düşünmemek lazım sonuçta ordaki ilgi alaka devlettekinden çok daha farklı bunu kimse inkar etmemeli bence. :)Ben 1 senedir Antalya'dayım kim ne bilmediğimden Kepez Devletle başladım baktım ilgi çok kötü geçen ay Vitale'ye gittim. Doktor çok ilgiliydi. Doğumu Eğitim Araştırma da yap diyenler var. Bi arkadaşı Vitale deki doktoru özellikle oraya yollamış. Arkadaş da orda yap diyor ekip çok iyimiş. Ama ben çok kararsızım özel bir hastanede mi doğum yapsam Eğitim de mi? Bana yol gösterin arkadaşlar... özel hastane sadece para tuzağı diyorlar.
Ben 7 aydır Atatürk devlete gidiyorum cok memnunumHanımlar Merhaba Antalya'da hangi hastaneye hangi doktor a gidiyorsunuz hastanenin doğum ücretleri ne kadar?
Ben 7 aydır Atatürk devlete gidiyorum cok memnunumHanımlar Merhaba Antalya'da hangi hastaneye hangi doktor a gidiyorsunuz hastanenin doğum ücretleri ne kadar?
Geçen hafta ısparta süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde doğum yaptım canım teşekkür ederim :))Ben 7 aydır Atatürk devlete gidiyorum cok memnunum
Rica ederim canım darısı bize ınsGeçen hafta ısparta süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde doğum yaptım canım teşekkür ederim :))
İnşallah :)Rica ederim canım darısı bize ıns
İnşallah :)