Gelinlik Modelleri antalya da ucuza gelinlik diken yerler???

hayal_perisi07

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
132
4
318
yakında evleneceğim.malum gelinlik çok önemli bir konu.istedigim gelinlik baktigim yerlerde 2400 3bin arasi.ben acaba daha uygun bir fiyata istedigim gelinligi bulabilir miyim diye baska gelinlikcileride gormek istiyorum.daha uygun fiyata bildiginiz yerler var mi acaba?

Son düzenleme:
canım kışlahan da ucuza diken yerler var yada birlik gelinlik var biraz daha uygundur fiyatlar eğer 2.el düşünürsen benim de gelinliğim var diktirdim bende

sonunda yazan olmuş.ucuz dediğiniz ne kadara mesela ir fiyat verebilir misiniz?birde şöyle bir durmumum var beğendiğim bazı gelinlikler var hep yabancı tasarımcılara ait ama ben üzerimde nasıl duracagını bilmediğimden 4 5 model arasında kalıyorum.gelinlik diktirmek istesem sonuçta bir tanesini seçmem diktirmem gerekecek ama diyelim diktirdim o modellerden birini giydim üzerimde kötü durdu yani bedeni falan iyi ama modeli yakışmadı bana o zaman ne yapacam ya :/ aklım çok karışık şuan

Canim ben kislahanin icinde en ust katta falez gelinlikte diktiriom.fiyat olsun model kararsizligi olsun her konuda cok yardimci oluyorlar.referanslarida gayet guzel.bi bak derim.

Canim ben kislahanin icinde en ust katta falez gelinlikte diktiriom.fiyat olsun model kararsizligi olsun her konuda cok yardimci oluyorlar.referanslarida gayet guzel.bi bak derim.

Evet canım Falez i duydum feysten bulup msj attım. Haziranda ordayım en geç. Gidip görüşcem Mutluluklar diliyoruum sana şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…