Antalya da oturan var mı ?

erva147

Bekle beni YAZ =)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
2.224
429
Hanımlar birşey soracağım. 2 ay sonra düğünüm var, Antalya ya yerleşme imkanımız yüksek. Netten kiralık evlere bakıyorum ama fiyatlar ve evler bir garip geldi bana. Nasıl derseniz 500 tl ye, site içinde lüx havuzlu saunalı çocuk oyun parklı vs. evler gördüm özellikle liman ve hurma mah. de. Bizim burda 1+1 evler 700 den başlıyor hemde hiç bir özelliği yok. Antalya da bu fiyatlar normal mi ? yoksa bunlar dışında exra birşey istiyorlar mı. 500 e havuzlu site içinde Allahhhhh diyorum şuan ama hevesim kursağımda kalmasın

Antalyalıyım ama şu an eskişehirde yaşıyorum.
Antalyada yazdığın fiyatlar gayet normal. Hurma ,arapsuyu,pınarbaşı,lara mahalleleri güzeldir.
Sana tavsiyem ev kuzey cephe olmasın .rutubet çok ve sıkıntı oluyor.güneş görsün.
zemin ve en üst katı da tercih etme.

Hurma ve Liman mahalleri şehir merkezine biraz uzak olduğu ve birçok yeri yerleşime yeni açıldığı için kiralar daha ucuz oluyor. ama bu mahalleler plaja yakındır yürüyerek bile gidebilirsiniz. sessiz semtlerdir, çoğunlukla yabancılar oturur. sitelerin aylık aidatı yüksek olabiliyor, gerçi kira 500 TL ise aidat yüksek olmaz.

merhabalar başlığı görünce yazmak istedim. eşimin işi sebebiyle ekim ayı gibi istanbuldan antalyaya taşınacağız. eşimin işi lara şirinyalı tarafında olacakmış. 2 çocuğum var aileye uygun merkezi çarşı pazarı olan mahalleleri neresidir? internetten şöyle bir bakındık ama sizlerin de fikrini almak isterim. kış ayında ısınma nasıl oluyor sanırım doğalgaz yokmuş .

Merhaba :)

Siz evi nereden tuttunuz acaba? Ben de şu an Hurma'dan havuzlu site içerisinde ev bakıyorum ve sizinle aynı düşünce içindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…