Antalya da meme estetigi..

bu forumdan bı arkadas mehmet alı bozkurta amelıyat oldu..amelıyat sonuvcundan memnundu..ben gordum guzelde olmuslardı..bi arastırın ıstersenız.

ben ameliyatimi antalyada oldum,bir cok doktor arastirmasi yapmistim istersen ozelden mesaj atabilirim canim

ben ameliyatimi antalyada oldum,bir cok doktor arastirmasi yapmistim istersen ozelden mesaj atabilirim canim

olur canım.çok çok sevınırım.ama ben henuz ozelden cevap yazamıyorum.mesajımın 100 bulması gereklıymıs.kotayı dolduru doldurmaz bende sana ozelden yazarım.çok tşk ederim.benı ekler mısın arkadas lıstene

haftaya perşembe randevumu aldım kızlar.ilk adımımı atıyorum.antalyada özerdem kardeşler varmış onlarla gorusecegım ılk olarak.bugun saat 5 gıbıde prf .dr.koray coskunfıratı arayıp randevu alacagım.aradım amaaksam gelıyormus.

özerdemler ıcın sekreter 5.500 dedı fıyatı ama gıdelım bakalım neymıs :)

Hayırlı olsun canım- hadi bakalım ilk adımı atmışsın)
Bir arkadaşım özerdem kardeşlere ameliyat olmuştu ve çookda memnun kaldı.

1 saat önce antalyada prof dr.koray coşkunfırat ile telefonda görüştü ön bili almak için.elbette muayene olmadan birsey söyleesı beklenmezde klasık bılgılerı verdı.

amelıyat ıcın 6000-6500 dedı.bana cok gıbı geldı.genelde 5000 dıye yazıyor kızlar buraya.antalyada doktorla gorusen arkadasla sız nasıl fıyat aldınız yazar mıısnız lutfen

yasadıgın sehre gore amelıyat ucretlerı degısıyo..bı ızmırde 3750- 5000 arasında bundan fazlası bı ucrete amelıyat olan duymadım.ben 4000 tl ye oldum.12 temmuz 2010 da amelıyat oldum.ve doktorum o tarıhten bu yılbasına kadar aynı ucrete yapıyodu sımdı yılbasından sonra fıyatı artacakmıs..antalya bıraz daha pahalı sanırım..mehmet ali bozkurt ondanda bı fıyat al ıstersen gorus benım konyada bı arkadasım ona amelıyat oldu yıne bu forumdan..

burdan bır akadasta bu doktor ısmını yazmıstı ama kendısı tercıh etmemıs cunku muayenehanesınde amelıyat yapıyormus.benım bıldıgım bır muayenehanede amelıyat yapılmaz.o bu yuzden kabul etmemıs.tam tesekkullu bır hastane olmalı oyle sey olur mu.bu yuzden gorusmeyı bıle dusunmedım.

oldugun sehır dısında bır yerde amelıyat olmakta sıkıntı olur.kontrole gıdemezsın herhangı bır duurmda mudahele sansı olmaz.ne bıleyım bır suru ayrıntı.yoksa ıstanbula gıtmek gelmıstı aklıma.ama en unlu doktorlar 6.000 ne yapıyormus ya bu cok fazla.neyse arastıracagım tabııkı

merhaba canım sen ameliyat oldun mu? hangi doktora oldun? memnun musun? ben de ameliyat olmak istiyorum ama kararsızım bana yardımcı olursan çok sevinirim

bende kısa bir süre önce ameliyat oldum :) başlarda korkularım vardı, kararsızdım ama olmam gerekiyordu. ön bilgi almak için gitmiştim ama aynı zamanda görüşme sonunda doktorumun verdiği bigiler ve güven sayesinde bir anda karar verdim ameliyat olmaya. keşke daha önce doktorumla gorüsseydim. doktorum Mahmut Ulvi Kayalı'ya Çok tesekkür ediyorum. çok çok kısa sürede toparladım kendimi. sonuçtan gayet memnunum :) beklediğimden çok daha iyi geçti. Ameliyat olmak isteyen arkadaşlara öneririm medstar hastanesinde bir görüşün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…