- 19 Mayıs 2012
- 178
- 32
-
- Konu Sahibi yalanckarnca
Nasıl melek hanım? Normal dogum mu genellikle sezeryan mı yaptırıyor acaba, hastane biraz dökük duruyor birde nasıldı acaba. Yardımcı olır musunUncali meydan.melek hnm
Hastane tadilata girmisti cikti sanirim.ben mecburi sezeryan oldum ama normal yapana da denk geldim kontrollerimde.ben memnunum evinize yakinsa gidebilirsiniz cocuk doktoru da iyi biri.Nasıl melek hanım? Normal dogum mu genellikle sezeryan mı yaptırıyor acaba, hastane biraz dökük duruyor birde nasıldı acaba. Yardımcı olır musun
Ne zaman doğum yaptınız yakın zamanda mı ? Ücreti sormak istiyorım daHastane tadilata girmisti cikti sanirim.ben mecburi sezeryan oldum ama normal yapana da denk geldim kontrollerimde.ben memnunum evinize yakinsa gidebilirsiniz cocuk doktoru da iyi biri.
Ben Dr.Figen Demir'e gidiyorum, tahliller için de Atatürk devlet hastanesi Perge'de Hande Nalan Töre, 24 haftalık hamileyim ben de.Arkadaşlar konunun yeri bura degil biliyorum fakat konu açacağım yeri telefondan girdiğim icin bulamadim bi türlü. Bana kadin doğum icim gidebilecgim iyi bir doktor onerebilir misiniz Antalyada ?
Ben Dr.Figen Demir'e gidiyorum, tahliller için de Atatürk devlet hastanesi Perge'de Hande Nalan Töre, 24 haftalık hamileyim ben de.
Gürsu da oturturum ben. 800 mü ben hep bin bes Güz civarı duydum. Melek hanım mı yaptı dogumuIki hafta oldu.800.semt neresi srnin cnm
Gürsu da oturturum ben. 800 mü ben hep bin bes Güz civarı duydum. Melek hanım mı yaptı dogumu[/QUOT
Evet melek hnm yaspti.bir gece yatip cikiyosun ucuk fiyatlar odemeye hic gerek yok.ayrica cocuk doktoru erhan beyde cok iyidir.senin ilk bebek mi kiz mi erkek mi
Ilk doğumum olacak tatlım benim.
arkadaşlar ben yeni hamileyim.antalyada tavsiye edeceğiniz iyi bir kadın doğumcu var mı?lütfen yardımcı olurmusunuz?
Size gore iyiden kasıt nedir? Mesela benim ilk sartim normal doguma yonlendiren ve yureklendiren bir dr. olmasiydi, oglum 37. Haftasinda ters donmus olmasina ragmen guler yuzu ve sicakligiyla korkma bacim sen istersen ben bu sekilde de dogurtur cocugunu, diyerek cesaret veren (gerci geri dondugu icin gerek kalmadi) sayfalar dolusu sorularimi sabirla ve anladigim dilden cevaplayan, adi uzerinde iste her seyin normalinden yana olan Medisu hastanesindeki profesor mehmet emin soysal beyi siddetle tavsiye ederim.arkadaşlar ben yeni hamileyim.antalyada tavsiye edeceğiniz iyi bir kadın doğumcu var mı?lütfen yardımcı olurmusunuz?
Medicalpark Timur uğurlu benim dr çok iyi memnunum ben.