Antalya ' da kadın doğum uzmani

Nasıl melek hanım? Normal dogum mu genellikle sezeryan mı yaptırıyor acaba, hastane biraz dökük duruyor birde nasıldı acaba. Yardımcı olır musun
Hastane tadilata girmisti cikti sanirim.ben mecburi sezeryan oldum ama normal yapana da denk geldim kontrollerimde.ben memnunum evinize yakinsa gidebilirsiniz cocuk doktoru da iyi biri.

Hastane tadilata girmisti cikti sanirim.ben mecburi sezeryan oldum ama normal yapana da denk geldim kontrollerimde.ben memnunum evinize yakinsa gidebilirsiniz cocuk doktoru da iyi biri.
Ne zaman doğum yaptınız yakın zamanda mı ? Ücreti sormak istiyorım da

Arkadaşlar konunun yeri bura degil biliyorum fakat konu açacağım yeri telefondan girdiğim icin bulamadim bi türlü. Bana kadin doğum icim gidebilecgim iyi bir doktor onerebilir misiniz Antalyada ?
Ben Dr.Figen Demir'e gidiyorum, tahliller için de Atatürk devlet hastanesi Perge'de Hande Nalan Töre, 24 haftalık hamileyim ben de.

Ben Dr.Figen Demir'e gidiyorum, tahliller için de Atatürk devlet hastanesi Perge'de Hande Nalan Töre, 24 haftalık hamileyim ben de.

Canim ben şimdilik bize yakın bi hastane tercih ettim çünkü buralari pek bilmiyorum esim olmadanda gidebiliyim diye alp celiker dr. Ilk hamileliğimi ogrendigimde tahlil icin ona gitmistim şimdilik memnunum baklm.ilerisi ne olacak. Hepinize teşekkür ederim bi sorun olursa dr bu tavsiyelrden birinden sececegim.

Mehmet Emin Soysal-Medisu Hastanesi. Kendisi Profesör'dür. 9ay boyunca tüm kontrollerimi ona yaptırdım. Çok memnunum. Fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle doktor konusunda kararsiz olan herkese tavsiye ediyorum.

arkadaşlar ben yeni hamileyim.antalyada tavsiye edeceğiniz iyi bir kadın doğumcu var mı?lütfen yardımcı olurmusunuz?

arkadaşlar ben yeni hamileyim.antalyada tavsiye edeceğiniz iyi bir kadın doğumcu var mı?lütfen yardımcı olurmusunuz?
Size gore iyiden kasıt nedir? Mesela benim ilk sartim normal doguma yonlendiren ve yureklendiren bir dr. olmasiydi, oglum 37. Haftasinda ters donmus olmasina ragmen guler yuzu ve sicakligiyla korkma bacim sen istersen ben bu sekilde de dogurtur cocugunu, diyerek cesaret veren (gerci geri dondugu icin gerek kalmadi) sayfalar dolusu sorularimi sabirla ve anladigim dilden cevaplayan, adi uzerinde iste her seyin normalinden yana olan Medisu hastanesindeki profesor mehmet emin soysal beyi siddetle tavsiye ederim.

Bu konu da bende prof. Mehmet emin soysal derim.antalya da tek geçerim.babam vefast etti.onu babam gibi görürüm.o da bsns kızı gibi yaklaşır.çok seviyorum kendisini.ve inanılmaz bilgili.deneyimli.tüp bebek ve kanser uzmanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…