- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 532
-
- Konu Sahibi yalanckarnca
Ben gebeliğimde Ali Kızılateş'e takibe devam etmiştim. Ama doğumumda Serap Tiryaki vardı. Ali bey şehir dışındaydı ben erken doğum yaptım. Ama kuzenim ve annem Halil Ilgın'a gidiyor genel mantıkta. Onlarda memnun.
Arkadaşlar konunun yeri bura degil biliyorum fakat konu açacağım yeri telefondan girdiğim icin bulamadim bi türlü. Bana kadin doğum icim gidebilecgim iyi bir doktor onerebilir misiniz Antalyada ?
bende mehmet tongal gitmiştim çok iyi bir doktor özel hastanesi var lara da
ama ofm hastanesinde akif kösekahyaoğlu var oda çok iyi bir hekim
benim yumurtalığımı son anda kurtaran bir doktor önericem gerçekten adam işinde iiyi hatta arkadaşımın eltisinin 10 yıl sonra çocuğu oldu o doktor sayesinde her alanda iyi yani medisu hastanesi Mehmet emin soysal prof hem süper bir doktor tavsiye ederim
Ali Bey ben hamileyken Olimpos hastanesindeydi ama sonra ayrıldı sanırım kendi muayenesini açtı, Serap Hanım hala Olimpos Hastanesinde. Halil Bey Konyaaltı Şifada.
rica ederim bir faydam dokunursa mutlu olurumTeşekkür ederim: )
Teşekkürler :)
Rica ederim sağ salim alırsınız inş evladınızı kucağınıza.
rica ederim bir faydam dokunursa mutlu olurum
Kesinlikle ayla üçkuyu diyorum muayenehanesi var araştırın.elimden gelse ben konyadan oraya gelirim her ay
hamileysem miiiiiInşallah ama yarin kesinlesecek : ) anadolu hastanesinde lara da alp bey var ona randevu aldm. En yakin o hastane var ins hamileysem takip icn dr arastiyorum cok saolun
hamileysem miiiii
BİLİYORUM TATLIMM HAYIRLI UĞURLU OLSUN KISMETİYLE GELSİN KUZUCUKKHamileyim bebeyimmm : )