• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya da iyi kaş alan kuaför tavsiyesine ihtiyacım var :(

kafadar

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2008
370
214
323
Arkadaşlar çok acil kuaför ihtiyacım var. Özellikle kaş alma konusunda tabi saç kesimi de dahil merkez de oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

Arkadaşlar çok acil kuaför ihtiyacım var. Özellikle kaş alma konusunda tabi saç kesimi de dahil merkez de oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

Emniyet Tramvay duragının arkasından bir sokak giriyor köşede vestelin oldugu sokaktan oradan girince solda Bebek Bayan Kuaförü var sahibi Aysun hanım 10 numara bayan kuaförü tavsiye ederim yalnız o sokakta iki kuaför var karıştırmayın.. 0554 681 42 20 bu da telefonu

Altınyaka kavşağında Hurma'ya dönerken İstanbul kuaför var.karı koca çalışıyolar ama kesimide kaş alımı da çok hoşuma gitmişti.ortalama fiyatın 3-5 tl üstündedir ama kaliteli iş yapıyolar.Merkezde de Güllük'te sempati kuaför var.2 kuaförden de memnun kaldım.

canım, ben kaş konusunda hassas olduğum için makyöz'e gidiyorum. Makyaj Antalya var Antalyada Kaş Dizaynı konusunda bir numara bence.. İnşallah istediğin gibi bir yer bulursun <3

Back
X