- 6 Ağustos 2024
- 58
- 12
- 32
-
- Konu Sahibi ruhu yorgun
Prof.Dr.Onur Erol Memorial HastanesiArkadaşlar pcos olduğum için ve erken Doğumla bebeğimi kaybettiğim için tekrar bir sürece girmek istiyorum. Antalya da bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mı ilgili alakalı titiz. Hem devlette hem özelde önereceğiniz?
Evet maalesef öyle.ben tüp bebek tedavisi gordüm kendisinde,her asamada ilgiliydi ve beni cok rahatlatti.cok stresli bir insanimdir güzel bir surec gecirmistik.Çok teşekkür ederim Memorial çok pahalı ama ben doktoru araştıracağım
Merhaba hangi hastahane olduğunu bilmiyorum ama 3 kere gebeliği sonlandirilan pkoslu arkadaşım Koray dumanın verdiği karar sayesinde ikizlerini sağlıklı bir şekilde doğurmuştu araştırın isterseniz. Hatta doğurduğu ikizlerini hem burdurda hemde Isparta'da almak istemişlerdi Koray bey aldırmayın gelin kontrol edelim diyince kalmıştıArkadaşlar pcos olduğum için ve erken Doğumla bebeğimi kaybettiğim için tekrar bir sürece girmek istiyorum. Antalya da bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mı ilgili alakalı titiz. Hem devlette hem özelde önereceğiniz?
Çok teşekkür ederimMerhaba hangi hastahane olduğunu bilmiyorum ama 3 kere gebeliği sonlandirilan pkoslu arkadaşım Koray dumanın verdiği karar sayesinde ikizlerini sağlıklı bir şekilde doğurmuştu araştırın isterseniz. Hatta doğurduğu ikizlerini hem burdurda hemde Isparta'da almak istemişlerdi Koray bey aldırmayın gelin kontrol edelim diyince kalmıştı
Perinatologlara gideceksiniz düz kadın doğum uzmanı değil. Memorial Eftal avcı, Birsen Konukcu muayenehane, İnanç hoca cem Sanhal muayenehane başka da yok zatenArkadaşlar önermek istedikleriniz?
Çok teşekkür ederimPerinatologlara gideceksiniz düz kadın doğum uzmanı değil. Memorial Eftal avcı, Birsen Konukcu muayenehane, İnanç hoca cem Sanhal muayenehane başka da yok zaten