canım mrb.asım bey hangı hastanede acabaAsım beyin doktorluğunu az çok tecrübe ederek öğrenmişsinizdir zaten ama ben 3 ay önce kendisine meme büyütme ameliyatı yaptırarak çok memnun kaldığımı söyleyebilirim...bu konuda detaylı bilgilendirme yaptım :) soracağın herhangi birşey olursa yardımcı olurum
frezyam hala aktıfsen benı eklermısın bende bugünlerde karar asamasındayımgüle kullan canım :) doktorun kimdi hatırlamıyorum ama büyüklüğünden memnun ise sorun yok :) masajı biraz sert biraz yumuşak hem ovup hemde mıncıklayarak yapıyorum..arada protezi tutup sağa sola yukarı aşağı çekarak sonrada 10 sn ortada birleştirerek yapıyorumki ayrı düşmesinlertabiki dikiş yerlerini fazla gerip acıtmadan..benim 2 ay olmak üzere pek bir sıkıntım kalmadı ama arada kramp şeklindeki ağrılarım devam ediyor ve doktorum çok normal demişti burada kaç cc takıldı ve yöntemin nedir?
Asım bey Antalya eğitim araştırma hastanesinde,salı Perşembe poliklinik günü ,3kasım 2014 te oldum çok ta memnunum,1500tl medikalciye ödedim protez için,1800tl de hastaneye ödedimfrezyam hala aktıfsen benı eklermısın bende bugünlerde karar asamasındayım
Canim buldum biraz once online randevu aldim sali gunu icin.ozelde doktorlarla gorustum.asim bey den memnun kalanlari okuyunca burda niye devlette olmuyorum dedim kendi kendime bakalim gorusunce neler olcakAsım bey Antalya eğitim araştırma hastanesinde,salı Perşembe poliklinik günü ,3kasım 2014 te oldum çok ta memnunum,1500tl medikalciye ödedim protez için,1800tl de hastaneye ödedim
Sevindim memnun kalmana hep kas alti yapıo hrlde ben kas altina dayanamam.ustu olsun dicem bakalım. bende 174 um 390 isterim yani anca dolarHayırlısı olsun inşallah ,Asım bey büyük sevmiyor ama Bir hastasına 390 cc takmış ,en büyüğü o ,bana da 375 cc,o da boyum çok uzun diye ,yoksa takmazmış ,ben de bi gidicem yakın zamanda ,özledim doktorumuÇok iyi bi insan nasıl sakin efendi ,içini rahatlatıyor insanın Allah Razı olsun
waw emınım cok güzel durmuştur sende boy uzun olunca zayıfsında heralde.sağlıkla sorunsuz omur boyu ınsallah cnm..foto varmıydı gorebılıyomuyum ben178 boyum benimde
walla cok begendım cnm.sımdı daha da cesaret geldı bak.yarın asım beylede görüşmem var senınkı gıbı olsun dıyeyım :)Var fotom ama en son üç aylıkken koymuştum sanırım ..
canım gorustum asım beyle.Var fotom ama en son üç aylıkken koymuştum sanırım ..
Evet canım benim ablamda hastanede çalışıyo sağlıkci. Ama ben okadar yoğun olunca kim olduğumu bile söylemedim kısmet artık. Cuma özelde oluyorum bendeEvet çok yoğun benim ablam hastanede çaliştiği için çok yardimci olmuştu bana
canım sen protez sonrası hamile kaldın mı.Meraba canım Bende antalyada oldum ameliyatımı doktorum Mehmet Arif Karagöz Medstar merkezde bende çok memnun kaldım düşünürsen eğer önerebilirim. Benim boy 1.60 kilo 48 idi 225 cc Mentor high profil takıldı . şu ve vaya bu cc diyemem çünkü doktor kendisi ölçüyor tamamen vücut orantını göğüs çapını falan ölçüp öle bi cc ölçüsü veriyolar .ben miyom yapıda biris olduğum için 225 cc takıldı ancak bomba gibiler maşşşalah :)
evet canım protez takıldıktan 2,5 sene sonra hamile kaldımcanım sen protez sonrası hamile kaldın mı
Allah sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin canım benimevet canım protez takıldıktan 2,5 sene sonra hamile kaldım
Merhaba baya zaman geçmiş ama ne yaptınız ? Bende Asım beyle görüştüm ama çocuk düşünüyorsan bekle gerek yok falan dedi Kafamı karıştırdı.Asım bey Antalya eğitim araştırma hastanesinde,salı Perşembe poliklinik günü ,3kasım 2014 te oldum çok ta memnunum,1500tl medikalciye ödedim protez için,1800tl de hastaneye ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?