Antalya da dolgu botox doktoru

cemss7

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
22
1
30
Kızlar merhaba yaza doğru ufak bi dudak dolgusu, masseter ve kaş kaldırma belki azıcık bi gıdı lipoliz falan yaptırmayı düşünüyorum antalya da doktor araştırıyorum var mıdır gittiğiniz memnun kaldığınız ilgili doktorlar dolgu ve botoks gibi uygulamalarda tabi ,önerilerinizi bekliyorumm Aslında çok iyiyse istanbulda da olur ama bir de kontrol süreci falan olduğu için öncelikli antalya da yaptıtirmayı düşünüyorum.benim için en önemli şey doğal durması öyle aşırı belli abartılı uygulamalar ve ya dudağa kaçan dolgular beni aşırı rahatsız eder az az yaptırmayı düşünüyorum :))

Güvenilir bir yer bulursanız bana da yazar mısınız?

Kubilay Yücel. Canım hocam Ben dolgu ve botokslarımı ona yaptırıyorum. Kaliteli ürünler kullanır. Abartmaz, doğal yapar. Dudak dolgusu efsane. Ola ki, alerjik reaksiyon verirseniz sonrasında da tedavisini başarılı takip ediyor. Seda Erdoğan’da iyi bir dermatolog. Ona vitiligo tedavime gittim. Dolgu ve botoksunu bilmiyorum. Kubilay Yücel’e kefilim. Ankara’da bir plastik cerrah faciası yaşadıktan sonra Kubilay Yücel’den başkasına yüzümü elletmeme kararı aldım.

Teşekkürler araştırıcam

Güvenilir bir yer bulursanız bana da yazar mısınız?
Tabi kii :)) duygu aksoy veysel durak hakan türkoğlu atilla fesli ve yasin cobanoğlunı şuan da araştırmaktayım sizin de duyumlarınız varsa yazarsanır çok memnun olurum :))

Arkadasim Kubilay yücel e baby face beauty lazer işlemi yaptırmak için gitmisti. Islem öncesi yapılan anestezi uygulaması sonucu cildi alerjik reaksiyon göstermiş, cok cok kötü olmuş Kubilay yücel tedavi ile alerjiyi düzeltmiş ama arkadasimin israrina ragmen alerjiye neden olan ürünün adi ve içeriği hakkında kendisine bilgi verilmemiş. Arkadasim, sadece öğrenmek ve bundan sonra başka hastane ve merkezlerde herhangi bir sağlık sorunuyla veya anestezi gerektiren işlemle karşılaşmak durumunda ayni şeyleri yaşamamak için karsi tarafi bilgilendirmek istediğini belirtse de kesinlikle bilgi verilmemiş. Bu tutumlari dolayısıyla bizim güvenimiz sarsıldı ve bir daha hiç bir işlem için oraya gitmemeye karar verdik

Allah Allah. Gerçekten şok oldum. Ben eski müşterisiydim diye mi bana karşı iyi, yapıcı? Baby face lazer’i bilmiyorum ama benim dolgu ve botokslarımı hep Kubilay Hoca yapar. Juvaderm kullanır. Gözümün önünde açar. Alerji yaptığında da ilk kalçadan iğne yaptırıyor. Geçmezse eritiyor.

Biz de çeşitli işlemlerimiz icin orayı tercih ederdik. Ancak bu olayda biz de cok şaşırmıştık. Kullanılan ürünün adi ve içeriği neden söylenmez ki?

Biz de çeşitli işlemlerimiz icin orayı tercih ederdik. Ancak bu olayda biz de cok şaşırmıştık. Kullanılan ürünün adi ve içeriği neden söylenmez ki?
İnanın bana da farklı 2 insandan bahsediyoruz gibi geldi. Kubilay Hoca bana karşı hep çok samimiydi. Onu tercih etme sebebim zaten kullandığı ürünleri gözümün önünde açması oldu. Dolgu yaparken asla fazlasına kaçmaz. Doğal yapar. Bende şahsi cep telefonu vardır. Alerjik reaksiyon yaptığında ararım, fotoğraf yollarım. Eritmek için extra ücret talep etmez. Ben eski müşterisiyim diye demek bana karşı daha esnek.
Bu dediğiniz Baby face uygulamasını forumda araştırdım. Genel olarak verim sağlamayan, agresif bir işlem olarak yazmış üyeler.

Merhaba uzun zaman olmuş yazalı ama sormak istedim yine de. Vitiligo için Seda Erdoğan a gidiyorum demissiniz. Benim eşimde de var vitiligo. Nasıl bir tedavi uyguluyor Seda hanım?

Merhaba uzun zaman olmuş yazalı ama sormak istedim yine de. Vitiligo için Seda Erdoğan a gidiyorum demissiniz. Benim eşimde de var vitiligo. Nasıl bir tedavi uyguluyor Seda hanım?
Elidel krem ve advantan kullandım.
Tamamen geçmedi ama aZaldı. Benim lekelerim bembeyaz değildi. Eskiye nazaran daha renk pigmenti geldi. 3 ay boyunca takip etti, özel bir makina ile detaylı fotografımı çekti. Orda görünüyor zaten o bölgelerde renklenme olduğu.

Çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…