Bu yaz ben de Antalya’ da burun estetiği yaptırmak için ufak çaplı bir doktor araştırması yaptım. Gittiğim ilk doktor da başka bir doktorun tavsiyesiyle Engin Erkal’dı. Onunla görüştüğüm gün de ameliyat olmaya karar verdim. Yaptığı işin hassasiyetinin o kadar farkında ki oldukça sakin, sabırlı ve kibar davranıyor. Onun sakinliğini ve rahat tavrını siz de hissediyorsunuz ve bu da ona güven duymanızı sağlıyor. Önce bana nasıl bir burun istediğimi sordu; sonra fotoğraflarımı çekerek birkaç alternatif hazırladı. Ertesi gün burnumun nasıl olacağına birlikte karar verdik. Adım adım olacakları, olmayacakları daha doğrusu olmaması gerekenleri anlattı. Sizden hep birkaç adım sonrasını gördüğü için kararı onun inisiyatifine bırakmak sanıyorum en mantıklısı. Ben öyle yaptım ve iyi ki onu dinlemişim; çünkü yüzünüzle uyumlu, güzel ve kaliteli nefes alabildiğiniz bir burnunuz oluyorsa bu Engin Bey için en başarılı operasyon sayılıyor. Görüştükten 3-4 gün sonra ameliyat oldum. Engin Bey’in ameliyat öncesinde ve sonrasındaki titizliği, ilgisi ve sakinliği korkularınızı ve heyecanınızı yatıştırmada en büyük yardımcınız oluyor. Birkaç gün süren burun tıkanıklığı haricinde – o kadarı da olsun- hiçbir problem ve ağrı yaşamadım. Kendisi KBB uzmanı olduğu için rahat nefes alabilmenizi sizden çok daha fazla düşünüyor. Ben ameliyat olalı yaklaşık beş ay oldu. Burnumun şekliyle ilgili aldığım yorumlar da gayet güzel. Rahat nefes alabiliyor olmam ve burnumun şekli beni de oldukça mutlu ediyor. Ben söylemediğim sürece beni önceden tanımayanlar burnumun estetik olduğunu anlamıyor.
İyi ki ameliyatımı Engin Bey yapmış. Bu konudan muzdarip olan herkese diliyorum iyi bir tavsiye olur. Bence zaten oldukça başarılı bir hekim ya da ben ona “ Sanatçı “ diyorum. Eminim burada adına daha çok rastlayacağız. Naçizane tavsiyemdir.
Ya da onun deyimiyle: “ Her şey mükemmel burna ulaşmak için. :) “
Karar elbette ki sizindir. Diliyorum hangi doktor ameliyatınızı yaparsa yapsın, güzel ve rahat nefes alabileceğiniz bir burna sahip olursunuz.
Sevgiyle kalınız…
İyi ki ameliyatımı Engin Bey yapmış. Bu konudan muzdarip olan herkese diliyorum iyi bir tavsiye olur. Bence zaten oldukça başarılı bir hekim ya da ben ona “ Sanatçı “ diyorum. Eminim burada adına daha çok rastlayacağız. Naçizane tavsiyemdir.
Ya da onun deyimiyle: “ Her şey mükemmel burna ulaşmak için. :) “
Karar elbette ki sizindir. Diliyorum hangi doktor ameliyatınızı yaparsa yapsın, güzel ve rahat nefes alabileceğiniz bir burna sahip olursunuz.
Sevgiyle kalınız…