ANTALYA’ da Burun Estetiği ve ENGİN ERKAL

-sultan-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
39
9
Bu yaz ben de Antalya’ da burun estetiği yaptırmak için ufak çaplı bir doktor araştırması yaptım. Gittiğim ilk doktor da başka bir doktorun tavsiyesiyle Engin Erkal’dı. Onunla görüştüğüm gün de ameliyat olmaya karar verdim. Yaptığı işin hassasiyetinin o kadar farkında ki oldukça sakin, sabırlı ve kibar davranıyor. Onun sakinliğini ve rahat tavrını siz de hissediyorsunuz ve bu da ona güven duymanızı sağlıyor. Önce bana nasıl bir burun istediğimi sordu; sonra fotoğraflarımı çekerek birkaç alternatif hazırladı. Ertesi gün burnumun nasıl olacağına birlikte karar verdik. Adım adım olacakları, olmayacakları daha doğrusu olmaması gerekenleri anlattı. Sizden hep birkaç adım sonrasını gördüğü için kararı onun inisiyatifine bırakmak sanıyorum en mantıklısı. Ben öyle yaptım ve iyi ki onu dinlemişim; çünkü yüzünüzle uyumlu, güzel ve kaliteli nefes alabildiğiniz bir burnunuz oluyorsa bu Engin Bey için en başarılı operasyon sayılıyor. Görüştükten 3-4 gün sonra ameliyat oldum. Engin Bey’in ameliyat öncesinde ve sonrasındaki titizliği, ilgisi ve sakinliği korkularınızı ve heyecanınızı yatıştırmada en büyük yardımcınız oluyor. Birkaç gün süren burun tıkanıklığı haricinde – o kadarı da olsun- hiçbir problem ve ağrı yaşamadım. Kendisi KBB uzmanı olduğu için rahat nefes alabilmenizi sizden çok daha fazla düşünüyor. Ben ameliyat olalı yaklaşık beş ay oldu. Burnumun şekliyle ilgili aldığım yorumlar da gayet güzel. Rahat nefes alabiliyor olmam ve burnumun şekli beni de oldukça mutlu ediyor. Ben söylemediğim sürece beni önceden tanımayanlar burnumun estetik olduğunu anlamıyor.

İyi ki ameliyatımı Engin Bey yapmış. Bu konudan muzdarip olan herkese diliyorum iyi bir tavsiye olur. Bence zaten oldukça başarılı bir hekim ya da ben ona “ Sanatçı “ diyorum. Eminim burada adına daha çok rastlayacağız. Naçizane tavsiyemdir.

Ya da onun deyimiyle: “ Her şey mükemmel burna ulaşmak için. :) “

Karar elbette ki sizindir. Diliyorum hangi doktor ameliyatınızı yaparsa yapsın, güzel ve rahat nefes alabileceğiniz bir burna sahip olursunuz.

Sevgiyle kalınız…

merhaba canım birde burdan yazayım dedim :)) gerçekten yüzüne çok yakışan bir burna sahip olmuşsun güzelliğine güzellik katmış resmen çok beğendim en yakın zaman da engin Erkal ile görüşeceğim :)
Çok teşekkür ederim iyi şanslar canım. Eminim senin burnun da çok güzel olacak. Diliyorum içine siner. Şimdiden geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim iyi şanslar canım. Eminim senin burnun da çok güzel olacak. Diliyorum içine siner. Şimdiden geçmiş olsun
inşallah canım o kadar heyecanlıyım ki artık bir şey hissetmiyorum sadece olup bitmiş halini bekliyorum :):)

plastih cerrah değil galiba dimi? bide kaça oldunuz. yüzününz çok tatlı olmuş
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Hayır kendisi KBB uzmanı. Bu yüzden de işi riske atmıyor. Fiyat da operasyona göre değişiyor ama en fazla 4000 TL civarında falandır.

inşallah canım o kadar heyecanlıyım ki artık bir şey hissetmiyorum sadece olup bitmiş halini bekliyorum :):)
Evet insan kesinlikle bitmiş halini görmek istiyor hemen ama inan çok çabuk geçecek ve çok çabuk alışacaksın. İnşallah şansın da yanında olur. Güzel haberlerini bekliyorum :)

Evet insan kesinlikle bitmiş halini görmek istiyor hemen ama inan çok çabuk geçecek ve çok çabuk alışacaksın. İnşallah şansın da yanında olur. Güzel haberlerini bekliyorum :)
olayım hemen buraya hızlı bir dönüş yapacağım:) birde bir şey soracağım ben rinoplasti olacağım engin beyin hastalarının bir çoğu revizyon olmuş sanırım bir farkı olur mu sence ?

fiyatı çok iyi bence
Kesinlikle ben d
olayım hemen buraya hızlı bir dönüş yapacağım:) birde bir şey soracağım ben rinoplasti olacağım engin beyin hastalarının bir çoğu revizyon olmuş sanırım bir farkı olur mu sence ?
Olmaz canım eğer görüntü haricinde bir problem varsa her ikisini de birlikte düzeltiyor. Bende de herhangi bir problem yoktu.

Kesinlikle ben d

Olmaz canım eğer görüntü haricinde bir problem varsa her ikisini de birlikte düzeltiyor. Bende de herhangi bir problem yoktu.
nefes alma yada eğrilik gibi bir problem yok hatta kemerde yok burnumda. sadece çok az ucu düşük ve yüzüme göre büyük bir burnum var haziran gibi olmayı düşünüyorum ama henüz yüzyüze hiçbir doktorla görüşmedim:KK43: bir ay önceye kadar çok istekli ve korkusuzdum ama bu aralar çok düşünmeye başladım ya güzel olmazsa nefes problemi yaşarsam yada sonrasında çok zorlu bir dönem geçirirsem diye :KK43:

Hayır canım olmaz kaygılanma. Eğer görüntü haricinde bir problem varsa her ikisini de düzeltiyor. Bende de estetik haricinde bir sorun yoktu. Estetikten sonra da olmasın diye Engin beyi tercih ettim.

nefes alma yada eğrilik gibi bir problem yok hatta kemerde yok burnumda. sadece çok az ucu düşük ve yüzüme göre büyük bir burnum var haziran gibi olmayı düşünüyorum ama henüz yüzyüze hiçbir doktorla görüşmedim:KK43: bir ay önceye kadar çok istekli ve korkusuzdum ama bu aralar çok düşünmeye başladım ya güzel olmazsa nefes problemi yaşarsam yada sonrasında çok zorlu bir dönem geçirirsem diye :KK43:
Canım şunu çok rahat söyleyebilirim ki haziranı beklemeyeceksin eminim :)

Anladım canım ama söylemedi deme. İnsan karar verdiğinde hemen olsun istiyor. Benim görüşmemle ameliyatım arasında 3 gün vardı sadece. :)
ne güzel :) haklısın oyledir tabiki bende artık yüzyüze doktor görüşmelerine başlayayım aceleye de gelsin istemiyorum ama ancak karar veririm :) yazın çok sıcağına kalmak zorlayabilirmiş sanırım o yüzden en geç haziran sonunda olmam gerek :KK15:

ne güzel :) haklısın oyledir tabiki bende artık yüzyüze doktor görüşmelerine başlayayım aceleye de gelsin istemiyorum ama ancak karar veririm :) yazın çok sıcağına kalmak zorlayabilirmiş sanırım o yüzden en geç haziran sonunda olmam gerek :KK15:
Hadi hayırlısı bakalım. Sana şimdiden yeni yüzünle mutlu mutlu gülümsemeler diliyorum :*

X