• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Antalya 'da başarılı bir devlet okulu arıyorum.

xocaliptusx

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
218
21
643
Arkadaşlar selam bir arkadaşım Antalya'ya taşınacak ve çocukları için başarılı bir devlet okulu istiyor.Antalyayı tanıyan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok seviniriz.......Çünkü taşınacağı evi de okula göre ayarlayacak......Yorumlarınızı bekliyorum......Sevgiler...

Canım Antalya da %90 devlet okulları sınıf mevcudu 50 kişi ve üzeri benım oğlum antalyanın en iyi okulu diye gönderdim ama beş para etmez sonra özel okulla aldırdım Ama şuan Dokuma Da Avni çöllü ilköğretim okulu var oda müdürü çok disiplinli ve müdür disiplinli olunca okul öğretmen ve öğrenciler iyi oluyor 2011-2012 öğretim yılı içinde ek bina yapılıyormuş sınıf mevcudlarıda 40 geçmiyor .

canım özel mesaj atamadım

Öncelikle merhaba

Atatürk ve Başöğretmen İÖOK 38-45 kışı olarak sınıf mevcudu Çünkü 4 sınıfa geçn arkadaşların çocukları var
Ama diğer okul hk bilgim yok

BEn Özel okula aldım başarı derecesi oldukça yüksek
Oğlumunda büyük değişiklikler oldu
Fiyat Konusu Değişken servis yemek almazsan fiyat düşüyor
Onlarla beraber yıllık 9-11 milyon arası değişiyor.

İstersen Atatürk ve Başöğretmen okulları hk yanı öğretmen araştıra bılırım ama çocukların kaçıncı sınıf olduğunu bildirisen sevinirm

Kendine İyi Bak Sevgilerle

Back