antalya da 25 günlük yavru kedilere acil yuva

lilapr

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
77
40
merhaba arkadaşlar.kedime arkadaş olsun diye ikinci bir yavru ararken bir ilan görüp aradım.hemen kedileri görmeye gittim.sectim.henüz 20 günlük olduklarından ,sütten kesildiklerinde brini alacağımı söyledim.dün yavruyu tekrar görmek istediğimde öğrendimki benim dışımda tek bir kişi bile istememiş yavruları.:KK43:veteriner anne sütünün çok önemli olduğunu söylediği halde 4-5 gün daha emsinler tam 1 aylık olduklarında gelip alın dendi:S anne kedinin sahibi gündüzleri kuaför dükkanının bahcesine çıkarıp akşamları dükkanın bodrumuna koyuyormuş.çok koku olduğu için "bana kalsa hemen götürün ama emmeleri lazımmış.5 gün sonra götürün dedi."oysa an az 1 ay daha emmeleri gerekiyor.artık biberonla,özel mamalarla hayatta tutmaya calışacağım .ama diğer 3 yavrunun acil yuvaya ihtiyacı var.imkanım olsa anneleriyle birlikte hepsini geçici bir süre evime alır sonra sahiplendirmeye calışırdım.ama dediğim gibi evimde başka kedim de var ve hepsini almam mümkün değil.bu yüzden antalyada ilgilenebilecek,yavru kedi isteyen birileri varsa kedinin sahibi deniz bey e 242.228 00 07 numaralı telden ulaşabilirler.ya da direkt gidip kedileri görebilirler.dies kuaför.konyaaltı byük 1 e 1 in karşısında galleria ayakkabıcısı var.ordan 5m migrosa doğru 7-8 bina sonra .büyük bir yer.yavrular ve anne orada.hepsi mavi gözlü gri siyah tekir kediler.çok minik ve çok güzeller..lütfen tanıdıklarınız varsa onlarla da paylaşın.durumun aciliyeti var.fotoğrafta büyük çıkmış ama dediğim gibi bugün itibariyle 25 günlükler henüz. $maji.jpg

X