- 6 Ağustos 2020
- 37
- 9
- 6
- Konu Sahibi MaryStuartcat
Merhaba burun estetiği olmayı düşünüyorum. Atilla fesli ve gökhan özerdem arasında seçim yapacağım. Tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atilla Fesli ile görüştüm. Gerçekten çok memnun kaldım. Uzun uzun her şeyi anlattı açıkladı. Simulasyonda gösterdi neler yapacağını anlattı. Yaptıracağım burunun en iyi şekilde görünmesi için gözaltına dolgu ve bisektomi önerdi ben de istiyordum tabii ama ailem estetiğe karşı olduğu için sadece burun ameliyatı olacağım.fiyatlar gerçekten de garip. ben hem septoplasti hem de rinoplasti ameliyatı olacağım burada bulduğum bazı isimlerle görüştüm ve görüşmeye devam ediyorum randevu alıp.
Ali Cihan Yiğiter: Orbit hastanesi, ücretsiz muayene, 9.500 nakit fiyat. ( ben görüşmeye gittim belki de maskedendir bilmiyorum ama çok cansız ve ilgisiz bir ses tonu vardı. sanki sabah annesi ölmüş de benim için oraya gelmiş gibi. evet birbirimize muhtaç değiliz zaten günde 2 ameliyat yapıyor. ama yine de parke bakmaya gelmedim revizyon ameliyatı daha pahalı o yüzden iyi bir doktor seçmemiz gerek diye düşünüyorum. fotograf çekti otomatik simulasyon programıyla aşağı yukarı böyle olacak ben biraz daha oynama yapıp sana göndericem dedi. ama aynı hiç oynanmamış haliyle attı ben açıkçası önden halini hiç beğenmediğim için ve özensiz bulduğum için biraz üzüldüm ve sinirlendim. bıktım bu doktor egosundan. her gün ameliyat yaptığı ve küçük bir hastanede çalıştığı için 1 hafta sonrasında gün verebiliyor. kapalı teknikle yapıyor ama benim durumumda dolayı yanlardan kesmesı gerekecek. bunlar iyi şeyler. ama biraz güleryüz kimseyi öldürmez)
Engin Erkal: dedemanda özel klinik, ücretsiz muayene, 20.000 ameliyat ücreti her şey içinde (burada bazı olumsuz yorumlar gördüğüm için gitmek istememiştim fakat akdeniz üniversitesi kbb'deki asistan tanıdığı pek çok kişinin ona gittiğini ve memnun olduklarını söyleyince gidip konuşayım dedim. Soğuk bir tavrı var lakin ilgili en azından fotograflar ve oynamalar çok daha özenliydi. o da kapalı teknik yapıyor. Ameliyat Memorialda olduğu için bu kadar pahalı yarısı hastaneye gidiyor dedi. o da yine 2 hafta sonrasına gün verdi ameliyat için. ben o kadar parayı veremem açıkçası. )
haftaya Atilla Fesli'ye görüşmeye gideceğim. Yine tavsiye üzerine. Muayene ücreti 250 tl. eğer bir işlem yaptırırsanız ondan düşüyorlarmış. İnanılmaz yoğun sadece görüşme için bile 1 ay bekledim. konuşunca buraya tekrar yazarım.
Bu arada Şakir Bilge Çelik, Onur Dede, Hasan Yılmaz hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Merhaba, evet geçen cuma oldum. Ameliyat iyi geçti hızlı iyileşiyorum. Burnumdam nefes alamadığım için uyumak çok zor ama olsun napalim. Pazartesi günü splint çıkacak o zaman göreceğim nasıl olduğunu
Harika, çok geçmiş olsun. Umarım iyileşme sürecini hızlıca atlatırsınız. Sonuç gönlünüzce olsun :)Merhaba, evet geçen cuma oldum. Ameliyat iyi geçti hızlı iyileşiyorum. Burnumdam nefes alamadığım için uyumak çok zor ama olsun napalim. Pazartesi günü splint çıkacak o zaman göreceğim nasıl olduğunu