Merhabalar, yıllardır doğru hekimi seçmek için ertelediğim ve korkularım olan bir ameliyat. Benim için çok önemli . Burnumda deviasyon ve sola doğru asimetri var dolayısıyla nefes almamda sıkıntıya sebep oluyor. Estetik açıdan büyük sıkıntım yok eğrilik dışında. Belki hafif kavis isteyebilirim. Yani bu ameliyat septorinoplasti oluyor. Antalya'da bu alanda tanınmış tüm dr larla görüştüm kbb ci ve estetikçi. uzun araştırmalarım sonucu özel kliniği olan dr ların benimki gibi komplike olmayan burunlar için verdikleri fiyat aralığı 5000-8000 civarı. Bu süreçte hekim seçmenin zor olduğunu farkettim. İşin maddi yönü bir tarafa (ki önemsiz değil elbette) sonuçtan memnun kalacak miyim? Revizyon riski olur mu? Gibi korkularım var. Sonuçta Antalya eğitim ve araştırma hastanesinden Mustafa Deniz Yılmaz hocayla görüşmeye karar verdim. Kendisi kbb ci ve prof. Bizzat cep telefonundan ulaşarak bilgi aldım. Hocayla ilgili deneyimi olan ya da Antalya'da bu operasyonu geçirmiş arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok memnun olurum. Ben de bu süreçte yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ANTALYA BURUN ESTETİĞİ
- Konu Sahibi odin07
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ocak 2015
- 10
- 1
- 36
Merhabalar, yıllardır doğru hekimi seçmek için ertelediğim ve korkularım olan bir ameliyat. Benim için çok önemli . Burnumda deviasyon ve sola doğru asimetri var dolayısıyla nefes almamda sıkıntıya sebep oluyor. Estetik açıdan büyük sıkıntım yok eğrilik dışında. Belki hafif kavis isteyebilirim. Yani bu ameliyat septorinoplasti oluyor. Antalya'da bu alanda tanınmış tüm dr larla görüştüm kbb ci ve estetikçi. uzun araştırmalarım sonucu özel kliniği olan dr ların benimki gibi komplike olmayan burunlar için verdikleri fiyat aralığı 5000-8000 civarı. Bu süreçte hekim seçmenin zor olduğunu farkettim. İşin maddi yönü bir tarafa (ki önemsiz değil elbette) sonuçtan memnun kalacak miyim? Revizyon riski olur mu? Gibi korkularım var. Sonuçta Antalya eğitim ve araştırma hastanesinden Mustafa Deniz Yılmaz hocayla görüşmeye karar verdim. Kendisi kbb ci ve prof. Bizzat cep telefonundan ulaşarak bilgi aldım. Hocayla ilgili deneyimi olan ya da Antalya'da bu operasyonu geçirmiş arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok memnun olurum. Ben de bu süreçte yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle geçmiş olsun.. Bana da eğitim araştırmadaki Resul Öztürk minimal S tipi deviasyon tanısı koydu fakat kendisinden randevu alamadım Mustafa Deniz Yılmaza gideyim dedim. Mustafa beyin de kendisi yoktu asistanı baktı ilaç verip yolladı. Ameliyat konusunda burunda uzmanmış okuduğum yorumlara göre, ameliyat olmayı da çok istiyorum acaba kendisine nasıl ulaştınız??? Ben burun kemerime törpületme de istiyorum ama ameliyat için onay çıkmama ihtimali korkutuyor ameliyat olmak için illa septum eğriliğinin ilerlemesini beklemek de istemiyorum.
Nasıl bir süreç yaşadınız lütfen yorumlarınızı bekliyorumm
- 24 Ağustos 2015
- 13
- 3
- 86
- 29
Hala emin olmadığım için erteledim. Mustafa Deniz hoca daha karşılaşmadan "ameliyat olacağım cerrah" demiştim ama maalesef görüşmemiz pek tatmin edici geçmedi. Eğriliğim için dünyada bir çok insanın yüzü simetrik değil dedi. Ki benim tam simetri beklentim yoktu. Hafif kemerin var o da nazari olsun dedi. Nefesimi etkileyen içerdeki kemik ve kıkırdağı alacağını dışarıya müdahale etmeye gerek olmadığını söyledi. Bu ameliyatı olacaksam hem fonksiyonelliğini hem de şekli ndeki kısurlarun giderilmesini istemiştim. Ama hoca gerek görmedi. Anlaşamadık maalesef. Hastanın isteklerini pek göz önünde bulundurmuyor. Sonra Burdur devlet hastanesinde Hüseyin Balıkçı'yla görüştüm güven verdi. İyi bir cerrah. Mayis ta konuştuk işimden dolayı Kasım a listeye yazdık adımı. Bu ay başı tekrar konuştuğumuzda bana istifa ettiğini özele geçtiğini söyledi. 2000 tl ye olacağım ameliyat birden minimum 6000 oldu. Yine hüsran. Çünkü bütçe de benim için önemli. Engin Erkal hoca güvenimi kazandı o da 8000 den başlıyor. Yanı hala kararsizim.
Ben mustafa deniz hoca ya murs randevu sistemi üzerinden ve cep telefonundan ulaştım. Ama randevuyu yakın tarihe almaya imkan yok. Baya beklemek gerekiyor.Öncelikle geçmiş olsun.. Bana da eğitim araştırmadaki Resul Öztürk minimal S tipi deviasyon tanısı koydu fakat kendisinden randevu alamadım Mustafa Deniz Yılmaza gideyim dedim. Mustafa beyin de kendisi yoktu asistanı baktı ilaç verip yolladı. Ameliyat konusunda burunda uzmanmış okuduğum yorumlara göre, ameliyat olmayı da çok istiyorum acaba kendisine nasıl ulaştınız??? Ben burun kemerime törpületme de istiyorum ama ameliyat için onay çıkmama ihtimali korkutuyor ameliyat olmak için illa septum eğriliğinin ilerlemesini beklemek de istemiyorum.
Nasıl bir süreç yaşadınız lütfen yorumlarınızı bekliyorumm
- 15 Temmuz 2015
- 1
- 0
- 36
Ben dr. Mustafa deniz yılmaz beye 2015 yılında ameliyat oldum ve şuan eskisindende kötü nefes problemim var . Burnum çok bariz şekilde yamuk , görüntüsü desem estetik demeye bin şahit ister . ameliyathane kapısında ekranlarda isim yazar ameliyatta girdi,çıktı gibi beni aldıktan 2 saat sonra ekranda başka bir hastanında ameliyatında gözükmüş adı, ailem panik olmuş benim tam 6 saat sürdü ,sanırım beni masada bırakmış ve başka ameliyata gitmiş. Asistanı devam etti diye düşünüyorum çünkü bu eğitime ve tecrübeye sahip birinin bu burnu yapmasına imkan yok . Birinci ay kontrolümden sonrada bir daha ne gittim ne gördüm psikolojim devlet hastanesi ortamını bir daha kaldıramadı.
- 25 Ekim 2014
- 11
- 1
- 38
- 37
Merhaba ben 2014 yılında Deniz hocaya ameliyat oldum. Ben hem nefes hem de görünüm açısından çok memnunum. Dışarıdan burnum eğriydi. Et ve kemik de vardı. Ben kendisine cep telefonundan ulaşmıştım o zamanlar. Önce hastaneye gittiğimde asistan gördü, hocaya gösterelim dedi. Ama hastanede çalışan bir yakınım hocayla bierbir temas kur. Bu şekilde ameliyatları asistanlar yapıyor demişti. Bu nedenle ben de direk kendisine ulaştım o zaman.
- 22 Ağustos 2016
- 552
- 1.449
- 113
Engin Erkal'ın yaptığı bir burunu gördüm. Hasta memnun ama bence evlerden ırak... Hüseyin Balıkçı muazzam işler çıkarıyor gibi instagramdan gördüğüm kadarıyla. Devletten özele geçmesi üzücü, hem de anlaşmışken...Hala emin olmadığım için erteledim. Mustafa Deniz hoca daha karşılaşmadan "ameliyat olacağım cerrah" demiştim ama maalesef görüşmemiz pek tatmin edici geçmedi. Eğriliğim için dünyada bir çok insanın yüzü simetrik değil dedi. Ki benim tam simetri beklentim yoktu. Hafif kemerin var o da nazari olsun dedi. Nefesimi etkileyen içerdeki kemik ve kıkırdağı alacağını dışarıya müdahale etmeye gerek olmadığını söyledi. Bu ameliyatı olacaksam hem fonksiyonelliğini hem de şekli ndeki kısurlarun giderilmesini istemiştim. Ama hoca gerek görmedi. Anlaşamadık maalesef. Hastanın isteklerini pek göz önünde bulundurmuyor. Sonra Burdur devlet hastanesinde Hüseyin Balıkçı'yla görüştüm güven verdi. İyi bir cerrah. Mayis ta konuştuk işimden dolayı Kasım a listeye yazdık adımı. Bu ay başı tekrar konuştuğumuzda bana istifa ettiğini özele geçtiğini söyledi. 2000 tl ye olacağım ameliyat birden minimum 6000 oldu. Yine hüsran. Çünkü bütçe de benim için önemli. Engin Erkal hoca güvenimi kazandı o da 8000 den başlıyor. Yanı hala kararsizim.
2019 Ocak ayında Mustafa Deniz yılmaz a ameliyat oldum ama memnun değilim maalesef. Benim hafif deviasyon ve tek tarafta nefes sorunum vardı. Şekil bozukluğum yoktu hatta kendisi de burnumun güzel olduğunu söyledi. Masaya yatmışken hafif kavis olmasını istemiştim. Letdown tekniğiyle yapılmış ameliyatım. Bu teknikte zaten doğal kavis olacağını söyledi. burnum normalde ince yapılıyken hala ödem var gibi şiş ve yayvan görünüyor. 1 yıl kontrolüne gittiğimde (ki ben hala biraz ödem vardır diye düşünüyordum) bu kadar zamanda ödem kalmayacağını kesin sonuç olduğunu söyledi. Ama burnum kalınlaştıp yayvanlaştı. Bu teknikten kaynaklanıyormuş! Ve geçen yıl bu tekniği 20 kişiye uygulamış. Yani denek olmuşum! Tekrar bir operasyon yapabileceğini kendi ücretini almayacağını özel hastane ücretini ödeyeceğimi söyledi. Bu da 2000 TL'den başlıyor. (Bu arada özel klinik açmış.)Tekrar ameliyat olmaya çekiniyorum açıkçası. Hem haftalarca şişlik morluk tekrar aynı sıkıntılar hem de sonuçtan memnun olacağıma emin değilim. Hekim seçerken yıllarca araştırıp zor karar vermiştim halbuki. Şu an iki göz arasından itibaren burun sırtı dahil eskisine göre daha kalın ve yayvan bir burnum var.
Merhaba odin07, şuan burnunuzdan memnun musunuz? Önerdiğiniz bir doktor var mı? Burnum geniş daralttırmak istiyorum ve nefes problemim var. Ben de Mustafa hocayı düşünüyorum fakat kafam karıştı2019 Ocak ayında Mustafa Deniz yılmaz a ameliyat oldum ama memnun değilim maalesef. Benim hafif deviasyon ve tek tarafta nefes sorunum vardı. Şekil bozukluğum yoktu hatta kendisi de burnumun güzel olduğunu söyledi. Masaya yatmışken hafif kavis olmasını istemiştim. Letdown tekniğiyle yapılmış ameliyatım. Bu teknikte zaten doğal kavis olacağını söyledi. burnum normalde ince yapılıyken hala ödem var gibi şiş ve yayvan görünüyor. 1 yıl kontrolüne gittiğimde (ki ben hala biraz ödem vardır diye düşünüyordum) bu kadar zamanda ödem kalmayacağını kesin sonuç olduğunu söyledi. Ama burnum kalınlaştıp yayvanlaştı. Bu teknikten kaynaklanıyormuş! Ve geçen yıl bu tekniği 20 kişiye uygulamış. Yani denek olmuşum! Tekrar bir operasyon yapabileceğini kendi ücretini almayacağını özel hastane ücretini ödeyeceğimi söyledi. Bu da 2000 TL'den başlıyor. (Bu arada özel klinik açmış.)Tekrar ameliyat olmaya çekiniyorum açıkçası. Hem haftalarca şişlik morluk tekrar aynı sıkıntılar hem de sonuçtan memnun olacağıma emin değilim. Hekim seçerken yıllarca araştırıp zor karar vermiştim halbuki. Şu an iki göz arasından itibaren burun sırtı dahil eskisine göre daha kalın ve yayvan bir burnum var.
Yani her cerrahın her operasyonu başarılı ya da başarısız oluyor diyemeyiz tabii, biraz da şans sanırım. Bence en az bir kaç doktorla görüşüp beklentinizi korkularınızı detaylıca anlatmak daha sağlıklı olacaktır.Merhaba odin07, şuan burnunuzdan memnun musunuz? Önerdiğiniz bir doktor var mı? Burnum geniş daralttırmak istiyorum ve nefes problemim var. Ben de Mustafa hocayı düşünüyorum fakat kafam karıştı