Antalya burun estetiği

Merhaba. Ben de bugün görüştüm ama hala kararsızım. Çok makul bi fiyat söyledi ve ilgiliydi. Siz karar verdiniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru doktoru bulmak çok zor, ben de arıyorum yana döne ama yazın ameliyat olmak doğru mu o konuda da kararsızım.

Bir ameliyat söz konusuysa elbette doktor seçimi çok önemli.Arkadaşlar Antalya’da 4 doktora göründüm.Ama bir türlü içime sinmedi yani güven hissedemedim.Bir de Burdur’a gideyim dedim bir doktor var instagramdan takip et,süper işler çıkarıyor dedi kadınlar kulübünden bir dost.Benim için tercihte önemli olan ilgili,aynı zamanda bilgili:)bir hekimin olmasıydı.Tüm bunların yanında gittiğim doktor sanki çok daha öncelerden tanıdığım çocukken mahallemde top koşturduğum,çekirdek çitlediğim bir arkadaşımdı:)Abartmıyorum o hissi veriyo size,çünkü mütevazı,çünkü bıkmadan,acele etmeden anlatıyor tıpkı bir dosta anlatır gibi,değer veriyor hastasına bu belli her davranışından.
Uzatmayacağım,yarın ameliyat oluyorum kendisine.Burdur Devlet Hastanesinde çalışan
Doç. Dr. H.Hüseyin Balıkcı’ya (Aslında Balıkçı olmalı ünsüz benzeşmesi kuralına göre:)
Heyecandan ne yapacağimı bilemedim,yazayım rahatlayayım dedim. Ameliyat sonrasını da paylaşırım.Bu arada yurt dışından bile hastası var.Burdur küçük bir şehir,ayrıca memleketim,çok severim:)Hüseyin Hoca sağlık turizmi yaratıyor ,her yerden hastası var sanırım:)E bi koşu gidiven gari:)drhuseyinbalikci instagram hesabı

Son düzenleme:
Bahsettiğiniz doktorun ismini söyler misiniz bende araştırma sürecindeyim de.
Antalya eğitim ve araştırma hastanesinde Kbb ci Mustafa Deniz Yılmaz'a olmaya karar verdim ama beklemek gerekiyor. Hocanın programı yoğun. Eğriliği düzeltip hafif kavis vereceğini söyledi. Benim çok ciddi bir şekil bozukluğum yok. Ücretli olacağını biliyorum ama özele göre çok makul fiyatmış. Onu da ameliyattan önce öğrenicem.

Dr Hüseyin Balıkçı Isparta'da özele geçti maalesef ve 6000 liradan başlıyor.

Merhabalar sanirim burun ameliyati olalai 2 sene olmus....acaba hüseyin balikcida memnun kaldinizmi ??suan antalyada amelyiat ediyor kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…