Slm...Peki bisey sorcm ucret odedinmi mustafa deniz yilmaza.ben onun ucret aldgni duymustmda ne kadaar odedgni merak ediyrum.birde fotograf paylasabilirmisn rica etsem kafam cok karisti yaaa napcm bennnmerhaba ben 15 gün önce Deniz hoca'ya ameliyat oldum. Engin beyle deniz hoca arasında kalmıştım. Deniz hocayla görüştükten sonra o çok daha profesyonel geldi bana. İyiki de onu seçmişim. 15 gün olmasına rağmen hiç morluğum kalmadı. şişlikler ameliyat sonrasına göre %70 azaldı. Burnum şimdiden harika görünüyor. Artık çok daha iyi nefes almaya başladım. Gelişmeleri ara ara yazarım.
Fotografni paylasabilirmisn peki cok merak ediyorumdaeğitim araştırmada en iyisi mustafa deniz yılmazdır. hiç başka birini arama, ben ona ameliyat olduğum için acayip memnunum. bir de estetik ameliyatlar ücretlidir. ücretsiz yaptıramazsın.
Bide m. Turker ozturke muayene oldm adam heyet raporu alirsam ucretsiz hem saglik hem estetigi halledrm dedi.ama rapor cikmazsa 300 tl gibi cuzi bi miktar hastaneye odeme yaparakda bu ameliyati olabilecegmi soledi.simdi ucretli dedigin icin kafam karisti benim arkadasim.bu estetik olayini cok onemsiyorum o yuzden bunlari yazdm.ne yapsam yaaFotografni paylasabilirmisn peki cok merak ediyorumda
Fotoğraf yükleyebilir misin ???merhaba ben 15 gün önce Deniz hoca'ya ameliyat oldum. Engin beyle deniz hoca arasında kalmıştım. Deniz hocayla görüştükten sonra o çok daha profesyonel geldi bana. İyiki de onu seçmişim. 15 gün olmasına rağmen hiç morluğum kalmadı. şişlikler ameliyat sonrasına göre %70 azaldı. Burnum şimdiden harika görünüyor. Artık çok daha iyi nefes almaya başladım. Gelişmeleri ara ara yazarım.
Fotoğraf paylaşmak adetim değildir ama doğru karar verebilmeniz için koyuyorum.
Eki Görüntüle 1308544 Eki Görüntüle 1308546
Eki Görüntüle 1308543 Eki Görüntüle 1308545
Arkadaşlar Mustafa deniz Yılmazla ilgili gerçek deneyimleri ve fotoğrafı olanlar paylaşabilir mi soru işaretleri oluştu kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?