• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya burun estetigi egitim ve arastirma hastanesi

animuss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
21
1
88
Hatay
Slm.arkadaslar yaklasik 2 yildr burun estetigi icin doktor ariyorum.antalya egitim ve arastrma hastanesinde mehmet
turker ozturku ve üstun osmayi duydum.bu doktorlara ameliyat olanlar bilgi paylasiminda bulunurlarsa cok sevinirim.yada onerebilecekleri doktorlar varsa paylasirlarsa cok iyi olur.devlet hastaneleri ozeller gibi para talep etmedikleri icin bu kurumlarda arastirma yapiorum

eğitim araştırmada en iyisi mustafa deniz yılmazdır. hiç başka birini arama, ben ona ameliyat olduğum için acayip memnunum. bir de estetik ameliyatlar ücretlidir. ücretsiz yaptıramazsın.

merhaba ben 15 gün önce Deniz hoca'ya ameliyat oldum. Engin beyle deniz hoca arasında kalmıştım. Deniz hocayla görüştükten sonra o çok daha profesyonel geldi bana. İyiki de onu seçmişim. 15 gün olmasına rağmen hiç morluğum kalmadı. şişlikler ameliyat sonrasına göre %70 azaldı. Burnum şimdiden harika görünüyor. Artık çok daha iyi nefes almaya başladım. Gelişmeleri ara ara yazarım.

merhaba ben 15 gün önce Deniz hoca'ya ameliyat oldum. Engin beyle deniz hoca arasında kalmıştım. Deniz hocayla görüştükten sonra o çok daha profesyonel geldi bana. İyiki de onu seçmişim. 15 gün olmasına rağmen hiç morluğum kalmadı. şişlikler ameliyat sonrasına göre %70 azaldı. Burnum şimdiden harika görünüyor. Artık çok daha iyi nefes almaya başladım. Gelişmeleri ara ara yazarım.
Slm...Peki bisey sorcm ucret odedinmi mustafa deniz yilmaza.ben onun ucret aldgni duymustmda ne kadaar odedgni merak ediyrum.birde fotograf paylasabilirmisn rica etsem kafam cok karisti yaaa napcm bennn

Fotografni paylasabilirmisn peki cok merak ediyorumda
Bide m. Turker ozturke muayene oldm adam heyet raporu alirsam ucretsiz hem saglik hem estetigi halledrm dedi.ama rapor cikmazsa 300 tl gibi cuzi bi miktar hastaneye odeme yaparakda bu ameliyati olabilecegmi soledi.simdi ucretli dedigin icin kafam karisti benim arkadasim.bu estetik olayini cok onemsiyorum o yuzden bunlari yazdm.ne yapsam yaa

Fotoğraf yükleyebilir misin ???

Fotoğraf paylaşmak adetim değildir ama doğru karar verebilmeniz için koyuyorum.
öncek.jpg
sonrak.jpg

önce1k.jpg
sonra1k.jpg

Selam arkadaşlar ben de uzun zamandır Antalya'da burun estetiği için doktor arıyorum ve Tabiki her konuda olduğu gibi bunun için de kk yı takip ediyorum. Neyse Söylemek istediğim Mehmet Türkere 5 ya da 6yıl önce bi arkadaşım ameliyat oldu burun ucu güzel fakat burnun tam ortasında resmen kırdığı kemiğin Yarısı duruyor sonuç kötü yani estetikte başarılı değil ben de Mustafa beyi düşünüyorum ekonomik olduğu için ayrıca hakkında çok az yorum var ve hiçbiri olumsuz değil yakın zamanda randevu alıcam Hayırlısı bakalım

Arkadaşlar Mustafa deniz Yılmazla ilgili gerçek deneyimleri ve fotoğrafı olanlar paylaşabilir mi soru işaretleri oluştu kafamda

Arkadaşlar Mustafa deniz Yılmazla ilgili gerçek deneyimleri ve fotoğrafı olanlar paylaşabilir mi soru işaretleri oluştu kafamda

merhaba, benim gelecek pazartesi deniz hoca ile kontrol randevum var. Bende ameliyat öncesi fotoğraflar yok ama doktor beyden hem öncesini hem de kontrolde çektiklerini istemeyi düşünüyordum. Becerebilirsem buraya koyarım. Ben şimdilik ameliyattan çok memnunum. inşallah herşey böyle devam eder. Kafanızda soru işaretlerini çözmenin en iyi yolu doktorla birebir görüşmek. Deniz hocanın tarzı çok açıklayıcı ve bilgilendirici.

Aslında bi öngörüşme yaptım hiç olumsuz bişey yok ama tıp Fakültesi'ni de araştırsam mı diye kafam karıştı biraz

Back
X