inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız.Ne gibi bir probleminiz vardı, gonal f günlük kaç ünite yaptınız ve kaç gün sürdü çok soru sordum kusura bakmayın :)Merhba hatay İskenderun da oturuyorum özel palmiye hastahanesinde aşılama yapıldı 9 Nisan'da tüm masraflar 3000 TL tuttu ve perşembe günü bthcg ile sonucu öğreneceğim meraktan catlayacam resmen
Estağfurullah hiçbir problemimiz yok rahim filmine kadr temiz çıktı ferma çift doz verdi doktor ayriyetende 4 tane iğne yediminşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız.Ne gibi bir probleminiz vardı, gonal f günlük kaç ünite yaptınız ve kaç gün sürdü çok soru sordum kusura bakmayın :)
daha önce tüp bebek tedavisi olduğum doktora olmayı düşünüyorum. memorial antalya hastanesi inşallah güzel olur her şeyAyrıyeten sectigin doktorda çok onemli
İnşallah inslalah rabbim duysun sesimizi moral önemlidaha önce tüp bebek tedavisi olduğum doktora olmayı düşünüyorum. memorial antalya hastanesi inşallah güzel olur her şey
Sonucunuz nasıl çıktı bende asilama yaptım yapanların durumunu merak ediyorumİnşallah inslalah rabbim duysun sesimizi moral önemli
Rahim filmi çekildiği ay korundunuz mu?Estağfurullah hiçbir problemimiz yok rahim filmine kadr temiz çıktı ferma çift doz verdi doktor ayriyetende 4 tane iğne yedimhergun sonrasında gece 1.30 da çatlama iğnesi oldum 9 Nisan'da cumartesi aşılama oldum moral çok onemli
Hayır korunmadimRahim filmi çekildiği ay korundunuz mu?
Doktorunuz antibiyotik verdi mi ? Bir haftalıkHayır korunmadim
Merah ettim sonucunu nedirEstağfurullah hiçbir problemimiz yok rahim filmine kadr temiz çıktı ferma çift doz verdi doktor ayriyetende 4 tane iğne yedimhergun sonrasında gece 1.30 da çatlama iğnesi oldum 9 Nisan'da cumartesi aşılama oldum moral çok onemli
Mrb bende İskenderun'dayim , aşılama düşünüyorum, sizinki tuttu mu acabaMerhba hatay İskenderun da oturuyorum özel palmiye hastahanesinde aşılama yapıldı 9 Nisan'da tüm masraflar 3000 TL tuttu ve perşembe günü bthcg ile sonucu öğreneceğim meraktan catlayacam resmen
merhaba devlet hastanelerinde fiyat nedir acaba toplam.Bi bilginiz varmi yardimci olursanz sevinirm.Merhba hatay İskenderun da oturuyorum özel palmiye hastahanesinde aşılama yapıldı 9 Nisan'da tüm masraflar 3000 TL tuttu ve perşembe günü bthcg ile sonucu öğreneceğim meraktan catlayacam resmen
merhabaHerkese merhaba, Antalyada aşılama tedavisine başlicam güncel fiyatlardan bilgisi olan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?