• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri ANTALYA anadolu hastanesi tüp bebek merkezi...

Elfklg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
2
3
1
39
Merhaba...Antalyada Anadolu hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı?hastanenin basari ,laboratuvar ve tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim..dr.Tonguc Gündüz hakkında da bilgi paylaşırsanız sevinirim...bir tüp bebek merkez secmemiz lazım...kararsizim çünkü anadolu hastanesi için hiç bir bilgi bulamadım...

evet ben de merak ediyorum Elfklg ne yaptınız? Tonguç beye mi gittiniz acaba?
Merhaba...Antalyada Anadolu hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı?hastanenin basari ,laboratuvar ve tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim..dr.Tonguc Gündüz hakkında da bilgi paylaşırsanız sevinirim...bir tüp bebek merkez secmemiz lazım...kararsizim çünkü anadolu hastanesi için hiç bir bilgi bulamadım...

Ben de tonguç beye yeni başladım. Keşke bi bilgilendiren olsa. Fazla bir şey bulamadım çünkü

Ben 2. tüp bebeği Tonguç Bey ile denedim ve ikinci denemede pozitif aldım. Çok güleryüzlü bir ekip. Asla bizi boş hayallerle kandırmadılar. Tüm ekipden çok memnunum.

Back