Tüp Bebek Merkezleri Antalya Anadolu Hastanesi Eurofertil Tüp Bebek Merkezi-yorum

merhabalar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama inanın hep destek buldum bu sayfadan çok güzel bir laf vardır damdan düşenin halini yine damdan düşen anlar diye.. Hiç birinizi tanımıyorum lakin hep aynı duygular yaşıyoruz galiba ben kısaca kendimden bahsedeyim aslına bakarsanız ben EBE yim :) terzi kendi söküğünü dikemez hesabı oldu galiba Hayırlısı Allah tan tabi.. 1 yıl 7 aylık evliyim bir yıldır korunmuyoruz öncesinde doğum kontrol hapı vesaire hiç bir şey kullanmadım eşim korunda. Bir yıl kendimiz denedik LH monütörüde kullanmıştık nette uygun fiyata bulunabilir. Eşim harnup suyu içti 3 ay ki bizim problemimiz eşimin sayıda ve canlılıkta sorun olması idi ayrıca eşim bir kaç ilaç daha kullandı sayımız ve canlılığımız arttı. gecen ay aşılama yaptırdık ama malasef Kısmette yokmuş nasip olmadı dün adet oldum ben Alanyada Anadolu Hastanesinde Dr. Mahmut Beye gidiyorum .Tüp bebek yöntemini deneyeceğiz yumurta toplama ve transfer için Antalya Anadolu Hastanesine gitmem gerekiyormuş burdaki iki işlem için yani yumurta toplama ve transfer için 4300 tl tutuyormus kullanacağım iğneler içinde 2000 tl tahmini 6500-7000 gibi birşey tutarmış .. dualarım hepinizle Rabbim önce bana sonra tez zamanda bütün isteyenlere evlat nasip etsin hayırlısı ile

Amin iTE="esma8585, post: 44532217, member: 710733"]merhabalar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama inanın hep destek buldum bu sayfadan çok güzel bir laf vardır damdan düşenin halini yine damdan düşen anlar diye.. Hiç birinizi tanımıyorum lakin hep aynı duygular yaşıyoruz galiba ben kısaca kendimden bahsedeyim aslına bakarsanız ben EBE yim :) terzi kendi söküğünü dikemez hesabı oldu galiba Hayırlısı Allah tan tabi.. 1 yıl 7 aylık evliyim bir yıldır korunmuyoruz öncesinde doğum kontrol hapı vesaire hiç bir şey kullanmadım eşim korunda. Bir yıl kendimiz denedik LH monütörüde kullanmıştık nette uygun fiyata bulunabilir. Eşim harnup suyu içti 3 ay ki bizim problemimiz eşimin sayıda ve canlılıkta sorun olması idi ayrıca eşim bir kaç ilaç daha kullandı sayımız ve canlılığımız arttı. gecen ay aşılama yaptırdık ama malasef Kısmette yokmuş nasip olmadı dün adet oldum ben Alanyada Anadolu Hastanesinde Dr. Mahmut Beye gidiyorum .Tüp bebek yöntemini deneyeceğiz yumurta toplama ve transfer için Antalya Anadolu Hastanesine gitmem gerekiyormuş burdaki iki işlem için yani yumurta toplama ve transfer için 4300 tl tutuyormus kullanacağım iğneler içinde 2000 tl tahmini 6500-7000 gibi birşey tutarmış .. dualarım hepinizle Rabbim önce bana sonra tez zamanda bütün isteyenlere evlat nasip etsin hayırlısı ile[/QUOTE]
Amin inşallah rabbim isteyen herkese versin.

merhaba herkese, ben de bugüne kadar siteyi takip edip faydalananlardanım. şimdi paylaşma sırası bende :)
anadolu hastanesi tonguç beye gidiyorum. sempatik , az konuşan, güven veren bir doktor. hemşireler de çok tatlı güler yüzlüler. perşembe günü tedaviye başladık, pazartesi günü kontrole gidicem. süreci merak edenler olursa cevap vermeye çalışırım.

pembik pisi sonuç nasıl

merhabalar bayanlar,
nerden başlasam bilemedim şimdi. öncelikle çok zor bir süreçten geçiyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun. Buralarda çok derman aradım çok araştırdım sizler gibi...bana bu süreçte tanımadığım bir çok kadının verdiği bilgilerle inanılmaz iyilikleri oldu, bu yüzden bende bir nebze yol gösterici olabilirsem birilerine çok mutlu olacağım. ÖNCELİKLE biraz durumumdan bahsedeyim endometriozis hastasıyım yani halk dilinde çikolata kistim vardı fakat hangi dr gittiysem bunun hamile kalmama engel olmadığını söylediler aynısı Tonguç beyde söylemişti ama geç kalmadan direk tüp bebek denememizide tavsiye etti tabi bundan önce sol tüpümdeki tıkanıklığı açmamız gerekirse almamız gerektiğini söyledi ve laparoskopi olmam gerektiğini ve birkaç ayda o şekilde normal yollarla dememiz gerektiğini söyledi ve bize bıraktı her şeyi.....( Daha sonra öğreniyorum ki benim gibi hsg filminde durumu çok acık seçik belli olmayan ciddi durumların gözükmediği hallederde bıçak altına yatmadan ofis histeroskopi yöntemi ile hem daha iyi tanı konabiliyomuş hem de minik işlemler yapılabiliyormuş araştırabilirsiniz).......Önce laparoskopi, 4 ay sonra tüp bebek (negatif), 4 ay sonra dondurulmuş emriyo transferi (negatif) denemelerimiz oldu. kuruma güvenim sarsılmaya başlamışken bir arkadaşımın gittiği dr ki kendisi alanında başarılı bir prof.muş. "Anadolu hastanesi eurofertil in emriyoloğunun alanında çok başarılı OLMADIĞINI bu yüzden başarı oranlarının düştüğünü orayla çalışmayı bıraktığını" söylemiş. Tamam Tonguç bey alanında başarılı bir dr olabilir ama bayanlar bu işin çekirdeği embriyolog ve laboratuvar lütfen çok iyi araştırın herşeyi. Amacım kimsenin ekmek parasıyla, rıskıyla oynamak değil ama bizler anne olmaya çabalayan insanlarız, kimsenin üzerimizde tecrübe kazanacak DENEKLERİ değiliz. .......... Allah o kadar büyük ki bu olaylar yaşanırken karşıma gene Antalya'da özel bir tüp bebek kliniğinde çalışan (yanlış anlaşılmaması ve reklama girmemesi için adını yazmıyorum ) bir embriyolog çıkardı şu an en iyi arkadaşım kendisi bana bu işlerin nasıl yürüdüğünü anlattı ve eurofertil hakkında duyduklarımın doğruluğunu ispatlayacak şeyler söyledi. SONUÇ olarak araştırmalarım sonucu eşimle Ankara'ya gitmeye karar verdik ve gerçekten kendimi daha profesyonel ellere emanet ettiğimi anladım sonuç negetif olsa bile içim rahattı bu sefer...Allaha çok şükür 4 aylık hamileyim şu an, sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder inşallah . Allahım hepinize nasip etsin inşallah...her zaman dualarımdasınız bayanlar....

Kizlar antalyada medisu hastanesinde tup bebek yaptiran varmi veya cevresinde duyan. Yardimci olursaniz cok sevinirim

Canım merhana yeni görüyorum msjını geç cevap verdiğim için kusuruma bakma lütfen... Ankara'da Gürgan clinic' e gittik. Tabi her şeyin hayırlısı önce Allah'a sonra dr. lara kendimizi bırakmaktan başka hiçbir çaremizin olmadığı durumlar. E esma8585

Arkadaslar burasi baya boşlanmis kimler nerede yaptiriyor tedavilerini .
Yoksa hepimiz hamis olup buralari terkmi ettiniz

Tedavin hayirli olsun cnm.insaallah son olur bebisini kucagina alisin
Tip fakultesinde ilgi nasil hangi doktora gidiyorsun ve ne kadara mal olcak sana

inşallah teşekkür ederim. Herkes güler yüzlü, sorduğun sorulara cevap alabiliyorsun.tabii fakülte hastanesi (kalabalık) olması nedeniyle dakikalarca seninle ilgilenemiyorlar ama her şey kontrollü. Şu an tedavim devam ediyor şu ana kadar aldığım ilaçlar toplam 2500 tl ki daha almaya devam edicem. bunun %80 ini devlet karşılıyor. işlemler bittikten sonra da hastaneye ödenecek para var ama ne kadar olacak şimdilik bilmiyorum. ödemeden sonra paylaşırım. sen ne yapıyorsun tedavide misin?

Bilgilendirdigin icin tesekkur ederim .ben suan beklemedeyim.benim eurofertilda dondurulmus bir embriyom ve dondurulmus spermler var.o yuzden birakamiyoruz orayi.aslinda cokda memnunum hastaneden ama 3 kimyasal gebelik olunca orda degistirsekmi diye dusundum.sonra vazgectim taktir Allahindir nasip etcekse her yerde olur .
Bakalim hayirlisi olsun
Senin iyi haberlerini bekliyorum

sağ ol teşekkür ederim inşallah. geçmiş olsun senin için de hayırlısı ne ise olsun gönlüne göre versin allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…