- 20 Ekim 2015
- 34
- 0
- 41
Merhaba arztinBen de ekim ayında Tonguc beyle tüp bebek tedavisine baslicam sanırım fiyatı bilmiyorum ama
Tonguc bey bu hafta yurt dışına çıkacağını söylemişti burda miymiş benim de yarın adetimin 2. Gunu yarın gideceğim randevu alabilirim umarım henüz aramadim. Yarın gidince ne yapıyorlar biliyor musun sadece iğneyi yazıp yolluyor lar mı kaç günde bir kontrole gidiyoruz iğneyi kendimiz mi yapıyoruz yumurta kaçıncı günde toplanıyor?Merhaba arztin
Bende Tonguç beye tedaviye basladim.dun yumurta toplama islemim yapildi.insallah bu hafta da transfr islemi yapilacak.sen hangi asamadasin.vallahi cok heyecanlıyım. Hepimiz icin hayirlisi artik
Teşekkürler aldım yarın saat 3e randevumu, ne güzel çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı sıhhatli hayirlisi ile alırsın bebeğini yada bebeklerini kucağına, ben pcos um obezim 30 yaşındayım eşim de obez sayı hareket ve morfoloji yerlerde pek umudum Yok benimTonguc bey cuma günü gelecek.benim yumurtalarimi kurucusu hakan ozornek topladi.ben adetin 3. Gunu gittim hemen o gun igneler basladi.benim hemsire komsum vardi ona yaptirdim.kanda bakilacak tahlilleri istiyorlar.13 gun sonra toplama islemi yapildi.ama bizz saglik ocaginda yaptirdik daha uygun oldu.biraz once aradilar.5 yumurtamdan 4 tanesi dollenmis.bakalim artik gelismeler oldukca arayacaklar.tranferide hangi doktor yapar bilmiyorum.hiimm 3_4 gunde bir cagiriyorlar kontrole.yumurtalarin gelisimine bakmakicin.sende 3. Gidebilirsin ara randevnu al.zaten igneleri yazarlar.sen kontrole gidene kadar tonguc bey gelir
Insallah bakaoimapost: 43124875 .!.:Teşekkürler aldım yarın saat 3e randevumu, ne güzel çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı sıhhatli hayirlisi ile alırsın bebeğini yada bebeklerini kucağına, ben pcos um obezim 30 yaşındayım eşim de obez sayı hareket ve morfoloji yerlerde pek umudum Yok benimsen kaç yaşındasın sorun neydi?
Hımmm evet galiba hatırlıyorum seni :) bugün ilk iğnemi vurulcam pcos olduğum. İçin düşük doz başladı 225 ü bakalım hayırlısı olsun . Senin transferin yapıldı o zaman ? Hadi hayırlısı olsun insallahBugün saat 3 de ordaydiniz sanirim.ben transferden ciktigimda oturuyordunuz sanirim.benim uzerimde kot gomlek vardi.aslinda sormak istedim ama emin olamadim.cekindim..
Hımmm evet galiba hatırlıyorum seni :) bugün ilk iğnemi vurulcam pcos olduğum. İçin düşük doz başladı 225 ü bakalım hayırlısı olsun . Senin transferin yapıldı o zaman ? Hadi hayırlısı olsun insallah
Bizde ayni konuda müzdaribiz deneyimlerinizi görüslerinizi yazarsaniz cok memnun kalirimEvet yapildi.simdi beklemedeyiz artik..insallah olur
Mavibulut: sizdeki problem neydi acaba bende subat mart gibi tup bebek yaptircam şimdi siz negatif oldugunu söyleyince inanın umutsuzluga kapildim bizde sorun eşimin sperm sayisi ve hareket azligindan kaynaklaniyor tonguç bey bende sorun olmadigi için şansimizin yüksel oldugunu söyledi bu yüzden merak ettim sizde sorunun kaynagi nedir
Canim yaklasik olarak ilaçlarla birlikte 6.5bin tlMerhabalar fiyat Hakkı'nda bilgi verebilir msnz