Tüp Bebek Merkezleri Antalya Anadolu Hastanesi Eurofertil Tüp Bebek Merkezi-yorum

ombu

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
12
1
34
Arkadaşlar ben tüp bebeğimi antalya anadolu Hast eurofertil'de yaptirdim.

Burada tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Araştırma yapanlara birazcik olsun faydasi olur inşallah

Doktorum Tonguç bey'di. Çok tatlį güler yüzlü ve sakin biri. Hemşireler de çok iyi. Embriyolog ekibi de çok basarili calisiyor. Bana çok fazla ilaç ve hormon yüklemediler, 7 tane yumurta olustu. Benim zaten yumurtalarda sorun var, kalitesizler. Neyse sonuçta Alllahima hamd olsun hamileyim. Çok sikintilar çektikten sonra Rabbim nasip etti. Ama oraya gitmek isteyen gönül rahatligiyla gidebilir. Ekip gerçekten çok iyi calisiyor. Şehir disindan gelenler için de otogardan arabayla alip sonrasında birakiyorlar. Ekip de ki herkes güler yüzlü ve hic bos ümitler le kandirmiyorlar. Doğrusu neyse onu diyorlar. Benimle beraber gelen 3 hastada hamile kaldi,maşallah. Ve ilaçlarla beraber yaklaşık 5000 TL odedik.ve son bisey bu benim görüştüğüm 3. Tüp bebek merkezi, ve en iyisi burasi.
Sorunuz varsa cevapla ya bilirim. Yada orda tüp yaptirmis olan varsa paylassin. Sevgiler iyi günler

Transferden sonra illaki yatmak lazim gerek dediler. Ama ben transferden sonra yatmak gerekli mi sorusunu hayir diye cevapliyorum

Transferi olduğum gün sadece hastanede 1 saat yattim sonra ciktik. Yürüyerek yemek yemeğe gittik. Sonra arabayla 3 saatte evimize gittik. O gün normal evde oturdum kalktim. Diğer günler evde hafif isler yaptim. İşe gittim. Yürüdüm ve sürekli merdiven inip ciktip, mecburiyetten. Alisverise gittik ayaklarima kara sular indi, normal banyomu yaptim. Gezmelere gittim, evde misafir agirladim. Ve Allah sadece Allahim bana gebeliği nasip etti. Yani eğer Allah o embriyoya yasama kaderini yazdiysa tutuluyor. Bizim elimizde olan bisey değil,hic 12 gün yatip da kendinizi strese sokmayin. Rabbim bekleyen isteyen herkese hayirli evlat versin

Transferden sonra illaki yatmak lazim gerek dediler. Ama ben transferden sonra yatmak gerekli mi sorusunu hayir diye cevapliyorum

Transferi olduğum gün sadece hastanede 1 saat yattim sonra ciktik. Yürüyerek yemek yemeğe gittik. Sonra arabayla 3 saatte evimize gittik. O gün normal evde oturdum kalktim. Diğer günler evde hafif isler yaptim. İşe gittim. Yürüdüm ve sürekli merdiven inip ciktip, mecburiyetten. Alisverise gittik ayaklarima kara sular indi, normal banyomu yaptim. Gezmelere gittim, evde misafir agirladim. Ve Allah sadece Allahim bana gebeliği nasip etti. Yani eğer Allah o embriyoya yasama kaderini yazdiysa tutuluyor. Bizim elimizde olan bisey değil,hic 12 gün yatip da kendinizi strese sokmayin. Rabbim bekleyen isteyen herkese hayirli evlat versin

Kesinlikle katiliyorum canim.ben de normal hayatima dondum.su an dua ediyorum insallah bize de nasip olur.rabbim saglikla kucagina versin yavrunu.tebrik ederim

herkese hayırlı ramazanlar dilerim. ben de Tonguç bey'in hastasıyım. 17 temmuz'da transferim yapıldı. sonucu bekliyoruz.

doktorumdan ve bütün personelden çok memnunum, hiçbir sıkıntı yaşamadım. otogardan alıp otogara bırakmaları da büyük kolaylık oldu.

Slm arkadaslar bende iki defa tup bebek yaptirdim ve ikiside negatif suan yeni bi hastane arayisindayim anadolu hastanesinde yaptiran varmi orayi dusunuyorum ama kararsizim benim yumurta rezervim az

merhaba bende anadolu has
Arkadaşlar ben tüp bebeğimi antalya anadolu Hast eurofertil'de yaptirdim.

Burada tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Araştırma yapanlara birazcik olsun faydasi olur inşallah

Doktorum Tonguç bey'di. Çok tatlį güler yüzlü ve sakin biri. Hemşireler de çok iyi. Embriyolog ekibi de çok basarili calisiyor. Bana çok fazla ilaç ve hormon yüklemediler, 7 tane yumurta olustu. Benim zaten yumurtalarda sorun var, kalitesizler. Neyse sonuçta Alllahima hamd olsun hamileyim. Çok sikintilar çektikten sonra Rabbim nasip etti. Ama oraya gitmek isteyen gönül rahatligiyla gidebilir. Ekip gerçekten çok iyi calisiyor. Şehir disindan gelenler için de otogardan arabayla alip sonrasında birakiyorlar. Ekip de ki herkes güler yüzlü ve hic bos ümitler le kandirmiyorlar. Doğrusu neyse onu diyorlar. Benimle beraber gelen 3 hastada hamile kaldi,maşallah. Ve ilaçlarla beraber yaklaşık 5000 TL odedik.ve son bisey bu benim görüştüğüm 3. Tüp bebek merkezi, ve en iyisi burasi.
Sorunuz varsa cevapla ya bilirim. Yada orda tüp yaptirmis olan varsa paylassin. Sevgiler iyi günler

merhaba bizde orda yaptırmayı düşünüyoruz. paket program fiyatlarında indirim yapıyorlar mı. sizden genetik test guatr tesiti vb.. istedilerim.. ilk muayne ücreti nekadar ödediniz

herkese hayırlı ramazanlar dilerim. ben de Tonguç bey'in hastasıyım. 17 temmuz'da transferim yapıldı. sonucu bekliyoruz.

doktorumdan ve bütün personelden çok memnunum, hiçbir sıkıntı yaşamadım. otogardan alıp otogara bırakmaları da büyük kolaylık oldu.
nekadar ücret verdiniz

Slm arkadaslar bende iki defa tup bebek yaptirdim ve ikiside negatif suan yeni bi hastane arayisindayim anadolu hastanesinde yaptiran varmi orayi dusunuyorum ama kararsizim benim yumurta rezervim az[/QUOTEb

bizde anadolu hastanesi yada memorial de yaptıracağız kararsız kaldık siz ne yaptınız

Bu ne yaa yaziyorum yaziyorum cikmiyo sinirim bozzuldu
yarım kaldı yazdığın bilgilendirir misin beni canım
mrb cnm farkında degılım yarım kalmıs ben ıstanbulda karar verdım bahcecı klınıgıne gıdıyorum onu haber vermek ıstedım sormussun gecen cunku ve benım bı arkadasım antalya tonguc beyde ıkı kez denedı ve negatıf alınca gıtmekten vazgectım ama herkese gore degısıyo tabıkı hersey kader kısmet hakkımızda hayırlısı pekı sen neyaptın karar verdınmı veya basladınmı tedavıye basladıysanda hayırlı sonuclar dılerım cnm k.ı.b.

mrb cnm farkında degılım yarım kalmıs ben ıstanbulda karar verdım bahcecı klınıgıne gıdıyorum onu haber vermek ıstedım sormussun gecen cunku ve benım bı arkadasım antalya tonguc beyde ıkı kez denedı ve negatıf alınca gıtmekten vazgectım ama herkese gore degısıyo tabıkı hersey kader kısmet hakkımızda hayırlısı pekı sen neyaptın karar verdınmı veya basladınmı tedavıye basladıysanda hayırlı sonuclar dılerım cnm k.ı.b.

evet doğru diyorsun herkese göre değişiyor yok ben tedaviye başlayamadım polikisitik over oluşmuş bende önce bunu halletmem gerekiyor.. bahçeçi iyi diye biliyorum ama ben iatanbula kadar gidemem. hakkımızda hayırlısı olsun. inşallah sonuç alırsın.

Merhaba kızlar bende tüp bebeye basvurcam bşraz tavsiyelere ihtiyacım var anadolu iyi yazmıssınız ltfn drtaylı bilgi verirmisiniz

mrb cnm farkında degılım yarım kalmıs ben ıstanbulda karar verdım bahcecı klınıgıne gıdıyorum onu haber vermek ıstedım sormussun gecen cunku ve benım bı arkadasım antalya tonguc beyde ıkı kez denedı ve negatıf alınca gıtmekten vazgectım ama herkese gore degısıyo tabıkı hersey kader kısmet hakkımızda hayırlısı pekı sen neyaptın karar verdınmı veya basladınmı tedavıye basladıysanda hayırlı sonuclar dılerım cnm k.ı.b.[t

tedavin sonuçlandımı canım inaşllah olumludur.....

Mrb. bende yeni katıldım eşimde azosperm çıktı sonuçlarda hiç sperm görülmedi diyor. fsh ise 35.47 yüksek dedi üroloji doktoru eurofertil istanbuldaki şubesine gönderdi fakat daha gitmedik neler yapabiliriz kafamız çok karışık.

Ben de ekim ayında Tonguc beyle tüp bebek tedavisine baslicam sanırım fiyatı bilmiyorum ama

Arkadaşlar merhaba,
Bende Anadolu hastahanesinde tüp bebek için karar aşamasındayım.Giden arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim???

X