Antakyada yaşayanlar,şehir dışından antakyaya gelenler

birtutambaharat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
694
0
arkadaşlar 1,5 ay antakyada yaşama maceramız ve tasındıktan sonra bu kez kalıcı olarak antakya yolu gözüktü bize.yardım edın,yandaş yoldaş oluverin bunalımlardayım :):18:

arkadaşlar 1,5 ay antakyada yaşama maceramız ve tasındıktan sonra bu kez kalıcı olarak antakya yolu gözüktü bize.yardım edın,yandaş yoldaş oluverin bunalımlardayım :):18:

Ben İskenderun'dayım ama Antakya'da pek sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum.. İnsanları çok iyidir.. Antakya da nerde oturacaksın

Canım ben Antakya'da değilsem bile has Antakyalıyım...:) yardımcı olmamı istediğin bir konu varsa yaz lütfen...:KK66:

Arkadaş bulma konusunda pek yardımcı olamayacagım sanırım... yada çalıştıgın yer varsa yazabilirsin belki bir tanıdık çıkar... Antakyalı çoğu insan birbirini tanır bir yerden bir şekilde... Gezecek yer Antakya'da çok..:) nasıl yerler gezmek istediğine bağlı.... Mesela daha Antakya'daki yemek yerlerini keşfetmediysen Sultan Sofrasına,Livan otele uğrayabilirsin... Saklı evde çay içebilirsin... Dönerci Apo'nun o muhteşem dönerini yemediysen mutlaka ye.. :) Yener Kırtasiye'de kitabını alıp üst katta hafif müzik eşliğinde kitabını okuyup çayını yudumlayabiirsin.... sana pek çok yer önerebilirim...:) ama dediğim gibi nasıl yerlerde takılırsın, doğal güzelliklerimi görmek istersin, tarihi eserlerimi keşfetmek istersin, şehir içinde dolaşıp yemek yiyip alışverişmi yapmak istersin? isteğine göre yönlendirebilirim seni..:KK66:

ahhh bnde aynı dertten muzdaribim..yine bir tayin ve antakyadayım..insan nasıl elsiz kolsuz kalır ıyı bilirim birtutambaharat...eger hala antakyadaysan cevap bekliyorum

Merhaba kizlar aradan 2,3 yil gecmis ama hala antakyadaysanz cvp bekliyorum...evlenip geldim kimseyi tanimiyorum antakya berbat biyer

X