• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anormal mi bu???

ozlemmm123

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
21
0
6
34
Kayseri
benim yaşım 14 6. Sınıfa giderken parmagımı vajinama sokmustm ama kan yok diye biliyom sadece merak:( ardından benim bi 2 gün üst üste hani kırmızı pul biber olurya onun gibi tek bıtane geldi annem bendede oluyodu diye ben bakire miyim ve bu vajinamdan gelen ne? Ayrıca önceddende vardı bu ama sadece nadiren oluyodu ara sıra

benim yaşım 14 6. Sınıfa giderken parmagımı vajinama sokmustm ama kan yok diye biliyom sadece merak:( ardından benim bi 2 gün üst üste hani kırmızı pul biber olurya onun gibi tek bıtane geldi annem bendede oluyodu diye ben bakire miyim ve bu vajinamdan gelen ne? Ayrıca önceddende vardı bu ama sadece nadiren oluyodu ara sıra

başka merak edecek bişi bulamadın mı çocuğum... sanmam bekaretine birşey olduğunu belki biraz hassasiyetten kaynaklı olmuştur. ama o yolla bekaret bozulabilir.. haberin olsun

normal insanlar gibi merak edip kendine dokunmuşsun bu normal, bundan suçluluk duyma...
eğer çok derine inersen zar zarar görebilir..

korkuyorum doktora gitmeye acaba bakire değilsin falan derse ? Gerçekten çok pismanım 12 yaşında falandm

korkma canım sanmıyorum bozulduğunu. yani anlardın sonuçta 1 pul biber tanesinden daha fazla gelirdi. yani bir tatlı kaşığı kadar en azından. ama dikkat et deriim ben o bölge hassas. kızlık zarı kiminde daha içte olur o kadardan bozulmaz kiminde daha dışa yakın olur. ondan dedim ben. hassaslaşmışsa o yapmıştır. zaten bunun için doktora gitme bence en azından bu yaşında gitme. ailen flan veli gerekecek ailene açıklamak zor olabilir senin için. bişi olduğunu sanmıyorum zaten

parmağımı soktugumda boşlluk geldi elime. ama elim kan falan olmadı o zaman daha derindemi? hem birinin yazısını görmüştüm "Bakirelik toplum içinde uydurulmuş birşey. Kızlık zarı, vajinayı enfeksiyonlardan ve mikroplardan korumak için var" demişti.

Back