• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...........anorgazmi (!)

parolaneydi

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
52
3
6
34
Aksaray
uzun zamandır takipçi olduğum foruma bu şekilde giriş yapmak zorunda kaldım..öncelikle burada daha büyük sorunları olanlar var biliyorum ayrıca şimdiden yanlış kelimeler kullanırsam uyarın biraz açık konuşmam gerekecek sorunumu anlatabilmem için..
yaşadığım sorunun adı buymuş anorgazmi...6 aylık evliyim ve ilk zamanlar başbaşa kalamadığımız sonradanda işlerimizin yoğunluğundan dolayı afedersiniz ama eşimle 20-30 kez ancak ilişkiye girebildik..bunu söylemememin nedeni birleşme anında zevk alabilmek hemen başlıyormu yoksa zamana mı ihtiyacımız var.
eşimi çok seviyorum ama olmuyor o an bir şey hissetmiyorum..üstelik bir şey hissediyim die kendimi kastım anlamadan..eşim en son hiç mi bir şey hissetmiosun dediğinde yarım saat ağladım...
yani sorum acelemi ediyorum zamana mı bırakıyım yoksa bi kere zevk alamayınca dahada olmuyor mu?
şimdiden teşekkürler umarım kendimi anlatabilmişimdir...:14::14:

hiçkimse mi bir şey bilmiyor...bi akıl verin yardım edin...zevk alma hemen başlıyormu zamanla mı oluyor....zevk manyağı değilim tabii sadece zaman geçtikçe huzursuz oluyorum bir ömür böyle mi geçecek diye..

Back