Anomalili bebeği olan anneler teşhisiniz nedir ? kaçıncıda sağlıklı bebeğiniz oldu ?

cok mutlu canım.bende senın gıbı 22 haftalıkken bebeğim alındı tetslerım normaldı ama ulturasyonda belının orda kese olduğunu belden aşağısının tutmayacağını beynının su toplayacağını ve daha neler neler dedıler.kesın sonuçta yok.şuanda 33+2 gunluk hamıleyım.ilk 5 ay senın gıbı kımseye soylemeıdm .testlerı yapıldı.4d boyutluya gırdım .bebeğins ağlıklı denıldı o zaman soyleıdm.işh sağlıklı bır şekılde kucağına alırsın.

Allah sabır versin canım ne kadar zor bir durum.Rabbim yardımcın olsun

merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize rabbim yardım etsin.bende bebeğimi kaybettim. herşey normal ilerliyordu ikili üçlü tarama testleri çok iyiydi.23.haftada ayrıntılı ultrasonla mahvolduk bebeğimin omurgasında büyük bir eğrilik gördüler 2 omur hiç oluşmamış dediler. inanmak gelmedi içimizden taki ultrasonda kendi gözlerimizle görünceye kadar kabullenemedik durumu.skolyoz teşhisi koydular ve gebelik sonlandırıldı.sebebini hala öğrenemedim tek bildiğim genetik bir sorun var ve hala inceleniyor. bir daha bebek sahibi olabilirmiyim bilmiyorum böyle eli kolu bağlı beklemek beni deli ediyor psikolojm bozuldu. kimseyi görmek yada konuşmak gelmiyor içimden .eşimde benden farklı değil sinirlerim çok gergin otopsi sonucunu almanız 6 ay sürer diyorlar neden bu kadar uzun sürüyor anlamıyorum.acaba az da olsa bir şansım varmı bilmiyorum kimse bir açıklama yapmıyor delirecem. tek istediğim gerçeği bilmek eğer olmayacaksa söyleselerde kendimizi buna hazırlasak boşa umutlanmasak

gecmıs olsun cnm ve bsın sagolsun umarım bu zor gunlerı esınle beraber atlatır saglıcakla tekrar bebek sahıbı olursunuz once saglık tabı herseyın hayırlısı veren ALLAH alan ALLAH..

otopsi sonucunu alsanda asla net birşey diyemezler eğer benim fikrimi sorarsan hiç bekleme yine dene derim birde kanda pıhtılaşma sorunu diye birşey varmış bendede olduğunu yeni öğrendim anomaliye sebep değil diyorlar ama yinede baktır derim kanda pıhtılaşman varmı yokmu testini yaptır arkadaşım

başınız saolsun
bebek istiyormuşsunuz Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin
doğumda karnımdaki su ciğerime karışmış filan demişsiniz
muhtemelen tahminim amniyon sıvısı embolisi heralde anlattıklarınıza göre
maalesef anne ölümlerinin dünyada en sık görülen sebebidir
yani çok da nadir değil herkesin başına gelebiliyor
siz çok şükür atlatmışsınız

Bizim komşumuzun tek gen hastalığı varmış. 3 çocuğuda doğduktan sonra 6 aylık olmadan ölüyormuş. Onlardaki beyinde küçülmeymiş. Tıptaki adını unuttum.

eşiyle akrabalık var. Dr lar denemekten başka şansınız yok demiş. Çünkü hiçbir testte çıkmıyormuş. 3. çocuğu da kaybedince artık pes etmiş. Çocuk mocuk istemiyorum

demiş. 4. ye kazara hamile kalmış. şu an 11 yaşında sağlıklı ve çok tatlı bir kızı var.

İnşallah bu durumda olan arkadaşlara da Allah yardım eder de fazla yıpranmadan bebeklerini kucaklarına alırlar.

allah razi olsun canlarin iyi dilekleriniz icin evet dedigin gibi amniyon sıvısı embolisi oldu canim elh atlattik suan 11 haftalik hamileyim umutluyum mutlu olcagim ins ♥

Merhaba üstünden cok geçmiş umarim görürsünüz msjimi birdaha hamile kalabildiniz mi benimde 30 haftalık bebegim karnimda öldü otopsi yaptirmadim genetigine bakildi normal dendi ama solediginiz tüm belirtiler vardi
Tek ayaginda ice dönüklük
Hareketlerini cok gec hissettim ve cok azdi buyuzden karnmda öldüğünü bile anlamadim
27.haftadan sonra amniyon sivisi fazla dendi
12.haftada da ense kalinligi ölçmüştü
Ama ellerinde ve diger ayağında birsey yoktu bana bu hastalıktan hic bahsetmedi doktorlar ayrıntılıda ayagi dışında hersey normal gorunyodu simdi okuyunca acaba mi dedim suan 7 haftalik hamileyim ve ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum

Okurken ağladım gerçekten. Yavrunuz melek oldu şimdi. Öbür dünyada sizin şefaatçiniz olacak. Allah sabır versin aynı şeyleri bir daha yaşatmasın inşallah.

Mrb suan saglikli bebeginiz varmi ??

Merhaba. Ben 16 haftalıkken kaybettim bebeğimi. Çok ağır bir sınav. 2buçuk yıl oldu ama her anı hala dün gibi aklımda. Zaten unutmamın evladıma haksızlık olacağını düşünüyorum. Hala aklıma geldikçe hüzünlenirim oğlum için. Tek tesellim ahirette buluşmak. Ama hayatı da bırakmamak gerek. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve bir evladım oldu. Umudunuzu asla kaybetmeyin.

Merhaba petunyaaa yeni üye oldum konu baslıginizi gorunce yazmak istedim . Bir oglum var 7 yasinda gayet saglikli hic bir sorun olmadan dogdu masallah ama 2. Bebegimde Bende 5 ay önce ayni rahatsizliktan 22 haftalik kızımı kaybettim Rabbim sabir versin cok zordu hala o gunu dun gibi yasiyorum rabbimbirdaha yasatmasin kimseye banada.sanirim sizin de 2 defa olmus rabbim sefaatci eylesin ins. Cok zor biliyorum tekrar hamileyim yazmissiniz ins. Bebeginizi bu defa saglicakla kucaginiza almissinizdir.yanlis anlamazsaniz bu rahtsizlik icin herhamgi bi tedavi vs yaptirdinizmi ne onerirmisiniz varmi rica etsem yol gosterirmisiniz tesekkur ederim

Merhabalar öncelikle çok uzun zaman olmuş farkındayım ama benimde 2 bebegimdeanomali cıktı aldırmak zorunda kaldım bizim genetikde bişey çıkmadı siz 3. Hamile kalmışsınız bebegin durumu nedir ? Aynı sorun oldu mu lütfen cevaplayın

Canım merhaba bebekde çoklu fetal anomali vardi omfoseli vardi alt esktreminde büyüme durmuştu vs zaten anomali olduğu zaman birden fazla oluyormuş. Test yaptırdık hiç bir sorun yok. 1.gebeliğin boş gebelikti. 2. Gebeliğim çoklu fetal anomali var diye sonlandırıldı. 3. Gebeliğim de de 9 haftalık kalbi durdu. Şimdi detaylı genetik test verdik eşim ve ben sonucları bekliyoruz bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…