annişler!!kadıköy -üsküdar tarafında iyi bir çocuk dr u arıyorum!!!!!

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
34 haftalık hamleyim ve şimdiden çocuk dr u telaşına düştük.gece gündüz sıkıştığımda arayabileceğim güleryüzlü ve işinin ehli tabiki,bir dr var mı?ücreti de makul olacak.ssk mız var ama devlet hastanesine gitmek istemiyoruz.ben ümraniye merkezde oturuyorum.ümraniye-kadıköy-üsküdar taraflarında olabilir.dr un adını ve telefonunu da yazarsanız çok memnun olurum valla.lütfen yardım :sm_confused:

canım bizim dr muz çok ii çengelköy ülkü hastanesinde VURAL KARTAL gayet güleryüzlü ve ilgili bugüne kadar her gittiğimde aynı ilgi ve güleryüz vardı muayene ücreti 40 ytl ssk ya 20 oluyo bebişim 4 ayın içinde lüzumsuz masraf olabilcek hiçbir isteğide olmadı bugüne kadar ben tavsiye ederim istersen bi bak ama şuda varki her insanın ters bi anı vardır hiçbir doktorun ilgisini güleryüzünü bi kereyle değerlendirme derim. hastane tel no 308 66 16 randevu tel 0534 489 76 39 internettende bakabilirsin

34 haftalık hamleyim ve şimdiden çocuk dr u telaşına düştük.gece gündüz sıkıştığımda arayabileceğim güleryüzlü ve işinin ehli tabiki,bir dr var mı?ücreti de makul olacak.ssk mız var ama devlet hastanesine gitmek istemiyoruz.ben ümraniye merkezde oturuyorum.ümraniye-kadıköy-üsküdar taraflarında olabilir.dr un adını ve telefonunu da yazarsanız çok memnun olurum valla.lütfen yardım :sm_confused:

alpdoğan helvacıoğlu bağlarbaşında canım...benim doktorumdu bebekken kardeşim yegenlerim hep onda muayne olduk...herkes çok memnun...bi danış derim...

X