Annişler; doğumunuz hesaplanan tarihe göre mi yoksa ultrasonda yazan tarihe göre mi ?

• Konu Sahibi şeker kız kendi
  • Başlangıç Tarihi
Ş

şeker kız kendi

Ziyaretçi
Şeker annişler, hani regl gününe göre hesaplanan bir tarih var bir de ultrasona girdince bir tarih çıkıyor, hatta bazı bebekler önden falan gidiyor...
Hangi tarih tuttu, yoksa çok sapma var mı?
Teşekkürler şimdiden

sat ne göre 5 haziranda doğacaktı oğlum.ama ultrasonda 1 hafta önden gidiyordu yani 29-30 mayıs gibi görünüyordu.benim sezeryan olduğu için 27 mayısta oldu.

canım adet tarihine göre hesaplıcaksın ultrasano göre değil benim ultrasonda 2 hafta önden gidiyodu bu önce doğucak anlamın agelmiyo

canım usg ye göre hesaplanır benim usg de 18 haziran çıkıyordu adet tarihime göre ise 9 hazirandı ama 18 inde dogdu nedeni ise şu: bazı kadınlarda yumurtlama geç bazılarında erken bazılarında ise 14 cü günde olur benimkisi geç yumurtlama oldugu için bu tarihde oldu yani usg ye göre hesapla tamam mı şekerim

büyük oglum benim hesaba göre 1 aralikta dogmasi gerekiyordu usg göre 3 aralik ama 30 kasimda dogdu kücük oglum benim hesapta 5 martta usg göre 11 martta ama o 10 martta dogdu ikiside normal dogumdu yani anlican iki tarih arasinda bir tarihte doguyorlar, sen hafta olarakmi, gün olarakmi yoksa ay olarakmi sayiyorsun?

adet tarıhıne gore hesaplamalısın ,ama ıkısıde farketmıyor kuzucuklar ne zaman ısterlerse keyıflerı ne zaman gelırse gelıyolar...( sezeryan hariç tabii yerimseniben)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…