• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneyle tüm bağları koparmak

m1y1v

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
1.587
1.426
333
Yok olmuyor, aynı odada 15 dakika dahi birlikte oturamıyoruz ne kadar üzüldüğümü tahmin bile edemezsiniz, zaten babasız büyüdüm bir ebeveyn yok olan annemde bu. Yaptığı kendi aleyhine olan hiçbir şeyi hatırlamayan (! "bir rahatsızlığı yok yaşı genç sayılır) hayır öyle bir şey olmadı dçsen hastasın deyip konuyu kendine çevirir hani fil gibi bir hafızam olmasa yav acaba olurum ama her benim haklı çıkıcağım konuda bunu yapıyor. Haksızlığa gelemiyorum çıldırıyorum tüm bağlarımı kopartıp görüşmesemmi diyorum var mı böyle annesiyle hiç görüşmeyen? Sonra yarın birgün pişman olmaktan korkuyorum ama böyle ikimiz i çi nde çok daha yıpratıcı

Ne yapıyor ki anneniz anlamadım pek ama psikolojik sorunu olabilir mi ? Destek alsanız. Yani annemle değilde abime mesafe koydum aramam sormam bayramdan bayrama sadece o . Teyze dayı görüşmem. Bende baba yok annem tek canımdır yanımda ..

Sanalda olsa ifşa olmamak için çok açık açık konulardan bahsedemiyorum

Babana çekmişsin, kuzenle kıyaslama çok çok hafif benim yaşadığım olayların yanında keşke bu tarz şeyler yapsa

Neden ya hep ya hiç? Ki söz konusu kişi anneniz ve belli ki bir iletişim kopukluğu var. Belki psikolojik sorunlardan ötürü, belki fizyolojik bir sorun belki de tamamen davranış hatası... Hepsi de düzelebilir şeyler.

Arkadaşlar belli bir olay olması gerekmez her konuda yapıyor bunu her konuda!!!!

ben varim annemle butun baglarimi koparmistim. en son konusmamiz agustos ayindaydi kendisine cenazene bile gelmem demistim. 20 gun oluyor cenazesine utanarak gittim.

belki benim gibi annenizden uzaklasinca psikolojiniz duzelir ama kaybedince yasattigi pismanlik daha buyuk. tavsiye etmem.

ben varim annemle butun baglarimi koparmistim. en son konusmamiz agustos ayindaydi kendisine cenazene bile gelmem demistim. 20 gun oluyor cenazesine utanarak gittim.

belki benim gibi annenizden uzaklasinca psikolojiniz duzelir ama kaybedince yasattigi pismanlik daha buyuk. tavsiye etmem.
Başınız sağolsun😓

E yapma yorum o zamsn sana da yap diyen mi var? 🤣
sanırım ergensiniz
böyle kaçak göçek yazarsanız hiç sağlıklı cevap alamazsınız
iletişim önemlidir.. Şuanda siz suçlu görünüyorsunuz karşınızda kötülediğiniz anneniz olduğu için

Arkadaşlar belli bir olay olması gerekmez her konuda yapıyor bunu her konuda!!!!

nedir o her konu

senin yaşın kaç

günlerin ne ile geçiyor (okuyor musun çalışıyor musun evde misin)

annenin yaşı kaç onun günü nasıl geçiyor işi var mı

geçimi kim nasıl sağlıyor

başka kardeşler var mı onlar ne yapıyor

nedir bu annenin her konudaki tavrı

"aaa öyle mi demişimmm, yok canımmm sen yanlış hatırlıyorsundur" ise derdin cidden annein tavrı normal bunu herkes der

sanırım ergensiniz
böyle kaçak göçek yazarsanız hiç sağlıklı cevap alamazsınız
iletişim önemlidir.. Şuanda siz suçlu görünüyorsunuz karşınızda kötülediğiniz anneniz olduğu için

Ahh gülendancım nickin den ne kadar kültür birikimi olduğun az çok belli. Anne ne yaparsa yapsın cennet ayağı altındadır tayfasındansın, burda açık seçik yazmak zorunda değilim. Tabiki kavganın detaylarını vermiyeceğim konu açık her konuda aynı şeyi yapıyor hatırlamıyor demişim anlıyamadığın yer neresi :)))

Ahh gülendancım nickin den ne kadar kültür birikimi olduğun az çok belli. Anne ne yaparsa yapsın cennet ayağı altındadır tayfasındansın, burda açık seçik yazmak zorunda değilim. Tabiki kavganın detaylarını vermiyeceğim konu açık her konuda aynı şeyi yapıyor hatırlamıyor demişim anlıyamadığın yer neresi :)))
yoooo değilim siz çok yanlış anlamışsınız

banada anneniz haklı gibi geldi
iletişim yok çünkü

Back