• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneye babaya benzemekle ilgili

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
Merhaba ben 5 ay önce dogum yaptim kizim ayni babasi / baba tarafi. 5 aydir pek degismedi hala ayni baba. Yanlis anlamayin bununla ilgili bir problemim yok. Ama merak ediyorum sizde böyle babaya benzeyip sonradan anneye döndügü oldumu? 5 aydan sonra hala böyle bir ihtimal varmidir sizce? Kizim dünya tatlisi ama azicikda bana benzeseydi mutluguma mutluluk katacakti birbirimizle hiiic alakamiz yok:))) Cevaplarini merakla bekliyorum

hiiic yorum yokmu:(

Merhaba ben 5 ay önce dogum yaptim kizim ayni babasi / baba tarafi. 5 aydir pek degismedi hala ayni baba. Yanlis anlamayin bununla ilgili bir problemim yok. Ama merak ediyorum sizde böyle babaya benzeyip sonradan anneye döndügü oldumu? 5 aydan sonra hala böyle bir ihtimal varmidir sizce? Kizim dünya tatlisi ama azicikda bana benzeseydi mutluguma mutluluk katacakti birbirimizle hiiic alakamiz yok:))) Cevaplarini merakla bekliyorum
Benim oğlum değil komşunun çocuğu desem inanırlar o kadar yani :olamaz:

Benzeyebilir aynı da kalabilir. Ama değişme ihtimali yok değil. Çok var çevremde önce baba olup sonra anne olan ya da tam tersi :) herkesin gönlünü yapıp herkesten bir özellik alan bebekler de var :)

Back