• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesinin döverek öldürdüğü çocuğun babası konuştu

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
http://www.posta.com.tr/3Sayfa/HaberDetay/O-cocugun-babasi-konustu.htm?ArticleID=322349
Aydın'ın Nazilli ilçesinde annesi tarafından dövülerek öldürüldüğü iddia edilen 3 yaşındaki çocuğun cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi

fft2mm7519798.jpg

Nazilli Yenisanayi Mahallesinde annesi Aysel E. tarafından dövüldükten sonra hayatını kaybettiği ileri sürülen 3 yaşındaki Mert E’ye, İzmirAdli Tıp Kurumunda otopsi yapıldı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından, Mert E’nin cenazesi daha sonra yakınlarına teslim edildi.

"ÖZELLİKLE MERT'E ŞİDDET UYGULUYORDU"

Oğlunun cenazesini teslim alan baba Akın E, İzmir Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşı döktü. Kahramanmaraşlı olduklarını, Nazilli’ye çalışmak için geldiklerini belirten Akın E, ayrı yaşadığı eşinin özellikle ortanca çocuğu Mert E’ye şiddet uyguladığını, bir hafta önce de şiddet nedeniyle karakola alındığını daha sonra da serbest kaldığını anlattı. "Nasıl bir psikolojiyle hareket ettibilmiyorum. Bu çocuğu öldüresiye dövmesine bir anlam veremedim. Her ihtiyaçlarını karşılıyordum, hiç bir şeyi eksik etmedim" diyen Akın E, koruma altına alınan diğer iki çocuğuna bakabilecek güçte olduğunu, kendine verilmesini istediğini bildirdi.

Bence kocadan öc alma ! eylemiydi bu.
Yazik, cocuklarin biri öldükten sonran baba iki cocugu istiyor, daha önce nerdeydin serefsiz ?
Ne acimasiz bu erkekler. Cocuklari yap, karinin üzerine at ve git, yepyeni ir hayata basla.
Türkiye gibi yerde üc cocukla tek basina yasamak kabus olmali bir kadin icin. Hayatin bitti. Birde belki esinin yiyip icip, eglenip Yen hayatini kurar iken sen 3 cocuk büyüt evde, parasizlik icinde.
Kolay degil, keske 3 cocugunu evlat edinmek isteyen ailelere verseymis. Zaten anne ve babalik görevini yerine getirememisler

Baba niye suçlu oldu anlamadim ben şimdi. Biz değil miyiz boşanan ailelerde çocuk hele ki üç yaşında ise annede kalmalı diyen? Bu baba çocukları annenin elinden almaya kalksa vicdansız damgasını yapistirmayacak mıydık? Velayet davası açsa dahi hakim küçük diye anneye vermeyecek miydi bebekleri?

İnsanlarımızn rutin olarak psikiyatrik testlerden geçmesi gerekiyor .
Nasıl ki polisler işe alınırken detaylı bir testten geçiriliyorlar.
Aynısını tüm evli ve çocuk sahibi insanlara da uygulamaları gerekiyor.
Arabaların bile egzos muayeneleri yapılıyor .insanlardaki hasarlar da tespit edilmeli.
Geçim sıkıntısı ,asosyallik gibi durumlar bu gibi gizli kalmış hastalıkları tetikleyip telafisi imkansız hasarlara sebebiyet verebiliyor.

Bence kocadan öc alma ! eylemiydi bu.
Yazik, cocuklarin biri öldükten sonran baba iki cocugu istiyor, daha önce nerdeydin serefsiz ?
Ne acimasiz bu erkekler. Cocuklari yap, karinin üzerine at ve git, yepyeni ir hayata basla.
Türkiye gibi yerde üc cocukla tek basina yasamak kabus olmali bir kadin icin. Hayatin bitti. Birde belki esinin yiyip icip, eglenip Yen hayatini kurar iken sen 3 cocuk büyüt evde, parasizlik icinde.
Kolay degil, keske 3 cocugunu evlat edinmek isteyen ailelere verseymis. Zaten anne ve babalik görevini yerine getirememisler
Baba başka bir kadın için terk etmiş çocukları.Şimdide çocukları istiyor ki çocukların öz anneden çektikleri yetmedi birazda üvey anneden çeksinler.

Baba niye suçlu oldu anlamadim ben şimdi. Biz değil miyiz boşanan ailelerde çocuk hele ki üç yaşında ise annede kalmalı diyen? Bu baba çocukları annenin elinden almaya kalksa vicdansız damgasını yapistirmayacak mıydık? Velayet davası açsa dahi hakim küçük diye anneye vermeyecek miydi bebekleri?
Babanın suçu çocukları başka bir kadın için terk etmesi.

E etkin erkekler yapabilir, erkekler yücedir, onlar baska kadin icin 3 cocugunuda terk edebilir. Egemen türk toplumunda baslarimizin taci, pasalarimiz iiirrkkeklerimiz her hakka sahiptir.

Çocukları terk etmemiş ki annelerini terk etmiş.
Kocanın beyanı o yönde ama gerçekten öyle mi acaba? üç beş kuruş vererek mi her ihtiyaç karşılanıyor. Erkeklerin bir çoğu başka bir kadın buldu mu çocuklarını da unutuyorlar.Çok yakın çevremde de var maalesef böyle erkekler.

Madem biliyordun çocuklara şiddet uyguladığını

O zaman niye annesinde bıraktın

Haaa şiddet görse sorun değil, ama ölünce çocukcağız değere bindiler

Cocugu dövdügunu biliyormus ayrica cocugu dövdügü icin gozaltina alindigindan da haberi varmis. Iste bu yuzden suçlu

Sende suçlusun annesı kadar.
Bide saçma sapan ağlıyor mezar başında resmen yalan !
Dün haberlerde izledim sinirim bozuldu.

Hayir çocukların dayak yedigini bile bile o caniyle basbasa bırakması çocuklarını da terkettigini gösterir

Ben de diyorum ki istesede alamazdı. Mahkemenin üç yaşında çocuğu babaya vermesi çok zor. Çocuğu dövdüğünü ispat etmesi lazım ki o da kolay değil. Aynı evde yaşasan bir derece ama aynı evde değilsen darp raporu falan almak lazım. E muhtemelen düştü, arkadaşıyla kavga etti falan diyecek karşı taraf da. Hadi bi şekilde delil topladın dava açtın, o da aylar yıllar sürecek. Anladığım kadarıyla çok kısa zamanda olmuş olay.

http://www.posta.com.tr/3Sayfa/HaberDetay/O-cocugun-babasi-konustu.htm?ArticleID=322349
Aydın'ın Nazilli ilçesinde annesi tarafından dövülerek öldürüldüğü iddia edilen 3 yaşındaki çocuğun cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi

fft2mm7519798.jpg

Nazilli Yenisanayi Mahallesinde annesi Aysel E. tarafından dövüldükten sonra hayatını kaybettiği ileri sürülen 3 yaşındaki Mert E’ye, İzmirAdli Tıp Kurumunda otopsi yapıldı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından, Mert E’nin cenazesi daha sonra yakınlarına teslim edildi.

"ÖZELLİKLE MERT'E ŞİDDET UYGULUYORDU"

Oğlunun cenazesini teslim alan baba Akın E, İzmir Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşı döktü. Kahramanmaraşlı olduklarını, Nazilli’ye çalışmak için geldiklerini belirten Akın E, ayrı yaşadığı eşinin özellikle ortanca çocuğu Mert E’ye şiddet uyguladığını, bir hafta önce de şiddet nedeniyle karakola alındığını daha sonra da serbest kaldığını anlattı. "Nasıl bir psikolojiyle hareket ettibilmiyorum. Bu çocuğu öldüresiye dövmesine bir anlam veremedim. Her ihtiyaçlarını karşılıyordum, hiç bir şeyi eksik etmedim" diyen Akın E, koruma altına alınan diğer iki çocuğuna bakabilecek güçte olduğunu, kendine verilmesini istediğini bildirdi.
En pis küfürleri etmek istiyorum.en kötü belaları yazmak istiyorum. öldü gitti bir yavrucak ..ey Allahımm döve,döve öldürmek ne demak yaaa.. of,of,of,of,of,of,of:KK43::KK43:

Back