mesleğin önemi nedir anlamadim. sorunumMesleğin nedir
Niye eşinden gizli.
Eşin gizli gizli kendi anasına aynısını yapsa hoşuna gider mi
Ailene o kadar masraf yapıyorsun ki iyi bir kazancın olmalı diye düşünüp sordummesleğin önemi nedir anlamadim. sorunum
Bence kesin artık yardımı. Kendi ailenize odaklanın.Daha fazla kullandırtmayın kendinizi. Bu vermeleri eşiniz ne diyor.kızlar ben 18 yasinda gurbete gelin olarak geldim. annem hic sorgulamadàn beni evlendirdi. geldim eşimle çok sorunlar yasadim . birgun destek olmadi. 20 senedir hep para istedi yalan , doğru . hastalık .Vs. oğlu evlendi hep beni maddi yardim etmeye zorladi. oğlu hastalandi bana ödettirdi. ev aldı yardım et yalvardı verdim. baba mirası vardı satıp vericem dedi . benden saklmis. satılmış bile. teyzemlere soylemeyyin parasini ister demis. yani bunun gibi binlerce şey. artık bende neyin ne olduğunu anlayınca artık kesmeye başlayınca bana dusman oldu . artik yiyemiyor, cunku. korona zamanı yasak var cikamiyor diye trendyol hesap açtım. eşimden gizli etinden, sebzesine. temizlik malzemesine kadar her hafta evine yolladim. tam bir nankor. ben şimdi konuşmuyorum diye ah ediyormuş. sizce gunah kimin , benimmi onunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?