Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci Elannenler bana yardımcı olabılırmısınız...?
mrb arkadaslar ben yenı bı anneyım daha ılk bebısım bebegım tam 3 bucuk aylık son bı haftadır cok halsız aglıyor ve benı emmıyor doktora goturuyorum her tetkıtler yapıyor bıse cıkmıyor atesı oluyo arada bı surup verıyorum gecıyo ama emmıyo gosume kafasını getırıyorum emzırmek ıcın aglıyarak gerı ıtıyo ne yapacagımı bılmıyorum sımdıde burnunu temızleyecektım kımıldadı burun temızleyıcı burnuna degdı cok agladı kustu sımdıde uyudu cok korkuyorum bana yardımcı olurmmusunuz ltfen..
öncelikle anneliğiniz hayırlı olsun.Allah hayırlı ve sağlıklı büyütmenizi nasip etsin.dr.'a götürdüm bişey çıkmadı demişsiniz eğer içinize sinmiyorsa bi başka dr. yada hastaneye götürmenizi tavsiye ederim.onun dışında çocuğunuzun aşırı gaz problemi olabilir bundan da memeyi reddedebilir ve asıl önemlisi nazara da gelmiş olabilir.siz yine de emmiyor diye hazır mama vermeyin çünkü bir kere hazır mamaya alışırsa asla emmeyi kabul ettiremezsiniz.siz de inatçı bir anne olun ve memeyi kabul etmesi için ara ara deneyin.korkmayın açlıktan ölmez.bende tecrübeyle sabit.bu arada gazı için rezene demleyip bi çay bardağında 2 çay kaşığı ağzına akıtın.yine karnını ılık ozon yağı veya zeytin yağı yada bence en etkilisi kızıl kantaron yağıyla hafif hafif masaj yaparak ovun.birde bacaklarını karnına doğru ittirip çekin.nazarla ilgili de bol bol çocuğunuza bildiğiniz duaları yasin'i okuyup üfleyin,inanın faydasını görüceksiniz.tekrar geçmiş olsun.
Endişelerini anlayabiliyorum. Bir önceki arkadaş gayet mantıklı cümleler kurmuş. Başka bir dr veya hastane dene. Küçük kuzunun gaz sancısıda olabilir. Ayaklarını çekip ağlıyorsa özellikle. Nazar konusundada arkadaşla hemfikirim. Eğer gaz problemi ise sap sımplex damlayı öneririm.
hayır fışkırarak kusmuyo basta ishal oluyordu ama muz yadım gectı yanı doktor ishal degıl dedı tahlıl yaptı yanı bı sorunu yok dedı sadece tek sorunu emmeme gaz ıcınde bıtkısel surup ve metsıl damla kullanıyorum ıyı gelıyor sımdılık.
Bence de gaz dir çünkü benim iki aylik kızım bazan öyle ağlıyor ki çevredekiler bile şaşırıyor siml plas bence de iyi emme konusunda da karanlık odaya geç göğsüne temas ettirin emzir ve sakın sakın onun duyacağı sekilde dua oku veya banyo yaptırım bebe yagiyla hafif bir masaj yaparak vücudunun rahatlamasını sağlayabilirsiniz bir de muz gaz yapar yediklerine dikkat et bence benim kizimn yediklerimden hemen rahatsız olur once ben de dolduklar ediyordum ama simdi cok üstüne düşmüyorum
rica ederim.hepimiz anneyiz ve inan bu devreleri hatta daha kötülerini geçirmiş bir anne olarak yazdım.bende ilk zamanlar sizin gibi endişelenir ne yapıcağımı bilemez hale gelirdim.insan zamanla tecrübeleniyor bir de çocuğunu tanıyorsun.Allah tekrar şifa ve kolaylık versin inş. :)