annenize seni seviyorum der misiniz?

Sevgilime ve kardeşlerime sık sık (hergün ) derim de anneme pek diyemem.

Eskiden çok sarılır gidip gelip öperdim, pek hoşlanmazdı simdi o arada sarılır ben uzaklastim sanirim artık.

Anne babalar çocuklarına sık sık sevdiğini söylemeli bunda utanacak bişey olmadığını göstermeli diye düşünüyorum. Çocuk böyle yetisince zaten söyler sonrasında.

Keşke hayatta olsada soylesem kaçırmayın bu firsatinizi sarılan öpün doya doya. Sonra çok ararsiniz

Anneme onu sevdiğimi söylemem. O da bana söylemez ama biliriz sevdiğimizi.

Bir de kırgınlıklar olmasa ahhhhhh
Tlf da bile çok az konuşuruz.

Kv ile daha çok konuşurum.

Demem ne anneme ne babama kardeslerime. Sarılma vs olmaz. Çok resmi takılıyoruz. Bilmiyorum neden öyle ama bizim aile aslında bizim aile demeyeyimde ben öyleyim. sarılmam öpmem öyle sevgi sözcükleri çıkmaz bi en kücük kardesimi işte o da kücük olduğu için.

Demedim demicem de sanırım. Annemle hiç anlaşamam. Küçüklüğümden beri öpüp oksadiguni bilmem. Seni seviyorum lafını bir defaduymadim. Müthiş saçma ilişkimiz var beni arkadaşı zanneder. 4 aydır konuşmuyoruz herkes kendi aleminde. Böyle iyi..
Kızıma olan sevgimi kusar , aşk manyagina çeviririm. Ve verdiğimide alırım fazlasıyla. Ne ekersen onu biçersin demekki.
Kv le herkesten iyi anlasirim

Annem bizi sevgiyle büyüttü 4 kardeşiz hepimize her zaman sevgisini belli eder, söyler, hem anne hem dosttur bana, belki o yüzden ben hem ona hem tüm sevdiklerime içimden geldikçe seviyorum seni derim, sevgimi belli ederim

bende demedim diyemiyorum da oyle iliskimiz olmadı resmi annem kizim demeye bile utanirken.. ama arada operim

ben hep söylerim hem anneme hemde kızıma ,kızım da bana.... sevgimi dile getirmeyi çok severim,birde 3 günlük dünya sevdiğim herkese sevdiğimi söylerim açıkçası... hele ki annelerimiz o kadar emekleri var üzerlerimzde :))

Guzel bir yere deyinmissin canim boyle telefonda mesajlasirken konusurken derim belki ama yuzune okadar cok dememisimdir.
Aslinda dememiz gerekir ama iste utaniyoruz heralde

Annem sevgisini çok belli eden bir kadın.
O Yüzden onun bana verdiği sevgiye Karşılık verebiliyorum.
Sarılıyorum, öpüyorum, şakalaşıyorum.
İyi ki varlar anneler.
Keşke ölümsüz ve hep dimdik olsalar...

Demem mi¿
Aşk o. Allahım herkesin annesini evlatlarına bağışlasın.
Annenin değeri anne olunca daha bi anlaşılıyor malesef

En can alıcı noktam hiç demedim çünkü onda bi anne sıcaklığı bulamadım oda hiç demez senede bir öper beni ben öptüğündede yüzünü buruşturur bende öpmüyorum artık
Ama bi ablam var onda hep bi anne şevkati buluyorum kokusu bana masum ve aşk dolu bakışı gözleri hep bi anne sıcaklığıyla beni ısıtıyor..

Oyy demem mi hiç :) o benim hem annem hem ablam hemde dostum...
Telefonda da Balım diye kayıtlı

içimden geldiikçe sürekli söylerim msj atarım telde söylerim yüzüne söylerim.. sevgiyi dile dökmek çok güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…