annenize seni seviyorum der misiniz?

annem benim canımdır.ben her gördüğüm yerde öperim ki carsı da pazar da dışardan gelince annemin kocaman göbeğine sarılırım o da beni öper koklar.ne çekincem ondan başka kimim var ki.tavsiye ederim süper bişi.

-seni seviyorum- demem ama elinden yanaklarından öperim, dizine uzanırım velhasıl hal dili ile belli ederim,

Hemen hemen her gün derim :KK53: Hem de nasıl biliyor musunuz?
Hani hemcinslerimizin pis bir alışkanlığı vardır, ağzını yamultup bebek gibi konuşmak:KK48: "annişim ceni cookk ceviyom" tarzı bir şey çıkar ağzımdan:KK53: İğrencim falan ama napayım, ancak öyle tatmin oluyorum:KK19:
tabi bu davranışımı kamuya açık alanlarda asla sergilemem, sadece anneme karşı şımarırım. Onun haricinde bütün insan türüne ahanda böyleyim:KK67:

demedim ama illa dilde de olması gerekmiyor şart mı seni seviyorum demek , yapay geliyor bana , sevdiğimi hareketlerimle belli ederim hastalandığında etrafında dönerim falan anlıyor yani babama da aynı şekilde , sıkıntı yok.

hayattayken kucağına yatar sen benim herbişeyimsin seviyorum seni sultan derdim..
şimdi mezarına gidip kimseyi sen gibi sevemeyeceğim ve beni kimse sen gibi sevmeyecek diyorum..
biliyorum beni duyuyor.

Babamı kaybetmeden önce dememiştim ama belli ederdim ama babamı kaybedince annemin değerini daha bir anladım sanki. Her fırsatta söylerim.

ben demem ama günde 30 sefer telefonda konuşuruz ne yapıyorum ne yaptım o ne yapıyor ne yaptı bence buda bir sevgidir. ben anneme canımı veririm canımı onu sevdiğimi söylemesemde gözleriminden bakışlarımdan anlar annecim :KK36:

Söylerim tabi ki. Hatta bazen öyle çok şımarıyorumki annem beni ne kadar çok seviyormuş diyerek duymak bile istiyorum. Bunu illa sevgiliye söyler gibi göz göze romantik bir şekilde söylemenize gerek yok ki. Anneniz size ufak birşey yüzünden kızdığında ama ben seni çook seviyorumkii diye atlayın boynuna. Böyle başlayın söylemeye.

ben nadir derim ne zaman sarılıp öpsem hoşlanır ama kızkardeşim sarılıp öpse güler keyiflenir...bizde sevginin bile ayrımı olur.

Ben de söylemiyorum.Sarılmayı öpmeyi de çok sevmiyorum..
Belki sonra pişman olacağım :KK43:
Yapım bu değiştiremem :KK14:
Ama yaptıklarım ile sevgimi hissediyordur :KK45:

hanımlar merhaba. az önce bir konu okurken aklıma takıldı ve bir anda içim acıdı. annemi çok seviyorum, elbette sürtüştüğümüz noktalar oluyor, içimden geldiğinde öperim, yanaklarını sıkarım sarılırım falan ama hiç anneme şimdiye kadar '' anne biliyor musun ben seni çok seviyorum. bu hayatta sensiz olamam'' dememişim. siz dediniz mi ?
belki de annemin de bana karşı böyle şeyler söylemediği içindir.. bilmiyorum

eşime bile söylerken iki kere düşünüyorum belki de sık sık söylenmelidir . Ama hep dalga geçerdim insan nasıl olurda sevdiğine seviyorum diyemez diye .Neyden korkuyorum acaba:KK14:

Bir ben söyleyemiyorum sanıyordum . Ve şimdi farkettim annemi en son nişanlıyken 3 yıl önce yanağından öpmüşüm o da eşimin isteğiyle .eşim bana hep kızar sarıl annene babana onları sevdiğini söyle sonra benim gibi topraklarına sarılırsın diye :KK43:

anneme seslenirim anne diye....
efendim der gülerek :) anlar çünkü ne diyeceğimi.
seni çok seviyorummmm, derim.
ben de seni çok seviyorum aşkım, der.
hayatı ve hayattaki en kıymetli şeyleri ıskalamayalım.

Cok siklikla soylerim seviyorum ve turevlerini.Hatta operim o anda bacagini kolunu ensesini neresi denk gelirse.Sevgili gibi arkasindan sarilirim.Ayaklarini yikarim sonra operim bi daha.Ilk sayfada bir yorumda kaybetme korkusu var demis.O bende de var.Aklima geliyor ya bisey olursa onlara diye.Bir de annem hasta.Daha korkuyorum bisey olacak diye.Belki daha da bagliyor bu beni anneme.

Amanda benim tombiş yanaklım deyip yanaklarını sıkarım, öperim, kucağına yatarım, sarılırm,canım annem seni çok ama çok seviyorum derim...hiç zorlanmam...kızlarımıda öyle severim.....ama mesela babama yapamam çünkü çok otoriter ve mesafeli büyüttü bizi, sanırım ondan..şimdide bazı şeyleri aşmak istiyor sitem ediyor annenize davrandığınız gibi bana davranmıyorsunuz diyor ama zorla olmuyor bazı şeyler....

Seni seviyorum demeyi bırak opemem, sarilamam. Hatta ve hatta annemin opmesinden ve sarilmasindan rahatsız oluyorum.

Bunu da küçükken dokunsal olarak sevilmedigime bagliyorum

yemek günde üç öğün,ama ben ben anneme 5 öğün der yanaklarını mıncırır mucuk mucuk öperim
çünkü o canım annem

X