annenize seni seviyorum der misiniz?

hep dedim koca kız oldum hala yatmadan annemin yanında 5 dakka yatarım öper sarılır öyle gider uyurum hakkı ödenmez be... allahım başımızdan eksik etmesin inşallah

tabi ki derimm ,hatta o sorar genelde benı sevıyormusun diyee , her 5dk da bir gider öperimm tabii artık sıkıldı bu ilgimden , ama olsun ben sevıyorum onu sevmeyi öpmeyi ,

Uleeyynn şu yazdiklarimizi erkekler bi okusa
Bu sevginin 10 da birini onlar annelerine gösterse "aman mic mic mic ana kuzusu gıcık,eşşek kadar oldu hala annem de annem diyo" deriz...
Ama biz annişkolarla calsın sazlar, oynasın kızlar
Çok fenayiz çooook

yok be erkekler daha da düşkün oluyor bizimki onların yanında devede kulak

Rahmetli annem hayattayken derdim, ben annesiz geçirdim çocukluğumu, sonradan bir araya geldik, o yüzden dolu dolu söylerdim ama o söylemezdi hiç. Vefatından bir kaç ay önce kızım demeye başlamıştı, içim erirdi kızım dedi zaman. Söylemek lazım ölümlü dünya, hayattayken her şeyi söylemeli insan

ben diyemem, annem biraz soğuk biri :) seviyorum demeden seviyoruz birbirimizi.. öyle çok sarılmaz öpmez falan fa, kayınvalidem daha çok sarılıp öpüyor beni kendi annemden.

Bende söylerim anneme ama annem hic söylemez cok sert bir kadin,Ama ben sevdiğim herkese söylerim her insanin sevgisini gösterme davranışı ayridir kimi cok sık dile getirir kimi hiç söylemez hissettirir kimi sarilip öper ben sevgimi sürekli dile getirerek belli ediyorum galiba. Insallah cocuklarimda bana seni seviyorum der çok mutlu olurum gercekten

ben demeye başladım durduk yere yeni yeni iyi hissettim ama kendimi bunu dediğim de nedense. belki de onun bunu duyması annemi çok mutlu etti bende o yüzden çok mutlu oldum. tavsiye ederim

Söylerim ve yaptıklarımla da belli ederim o bu hayatta karşılıksız seven tek varlık anneler herşeyimiz annelere değil sadece bence kaybettiğimizde bize büyük acılar verecek herkesin kıymetini bilmeli sevgimizi dile getirmeli göstermeliyiz kimse kalıcı değil maalesef

Direk diyemem ama o anlamı yansıtan şeyler yaparım yada başka türlü sözcükler
Direk diyemem

Hiç demedim, diyememde günde 10 kez ararım onsuz asla yapamıyacagımı cok iyi bilir. Ama ne sarılıp öptüm ne dedim.babamada bir kez sarıldım, oda arkadasımın babası öldüğünde.bayramdan bayrama el öperiz sadece.birbirimizi çok severiz ama belli etmeyiz.ben kızımı cok öpcem

Annema babama seni seviyorum demem pek. Ona yakın şeyler söylerim. Onlar da öyle, sevgimizi gösteriririz birbirimize zaten.

Eşime ve oğluma sık sık söylerim onlar da bana söyler...

Annemle hic samimi olmamistim. Hic sevgimi gösterecek birsey de yapmadim. Annemi severdim ama ne bilim dile vurmazdim. Gerci bu herkes icin gecerli. Yani kimseye sevgimi belli edemedim ki hic.

Velhasil anneme "seni cok ama cok seviyorum ama bir kere bile sana demedigime cok pismanim" dedigim de annem yogun bakimdaydi. O gun, bir daha diyemeyecegimi biliyordum bu yuzden cok agladim.... sonuc annem bu lafi duymadan gitti. Yogun bakimda soylesem bile cok gecti. Hep keskelerle gecirdim sonrasini.

Velhasil siz diyin... sonrasi cok gec...

Annemle de babamla da devamlı "seni seviyorum", "ben daha çok seviyorım" modundayız :)

Seviyorsanız gidin konuşun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…