annenize seni seviyorum der misiniz?

Bende hiç demedim galiba o_O desem şaşırır belkide ne bileyim annelere denilmesine gerek yok galiba bide eskilerde hiç duymadım ondan belkide

ay neden gerek olmasın? kim hoşlanmaz bu sözden? :)
2.5 yaşında kızım var bana "seni seviyorum" dese havalara uçarım herhalde, zaten beni görünce gözlerinin içi gülüp boynuma sarılmasıyla içim eriyor :KK68:

ben de hic demedim, birbirimizi cok severiz ama annem de bana ,seni cok seviyorum dememistir. Annem sevdigini soylemez ama hareketleriyle gosterir.O da annesinden gormemis ki ne yapsin .
Ogluma, benim bitanem ,seni cok seviyorum ,iyi ki senin gibi oglum var falan hep der sarilirim.Oglum da seni cok
seviyorum annecim der sarilir.:KK200:

demem. o da bana hic kizim canim cigerim demez. :))

babama da demezdim sert bir adamdir normalde gecende bana keske uc kizim olsaydi hepiniz beni sev, beni sev diye etrafimda dolanirdiniz dedi. o gunden beri adama kalpli opucuklu ask mesajlari atiyorum valla dort kose:)) oysa eskiden bunlardan hoslanmaz gibi geliyordu bana.

Her gün söylerim ben sevdiğimi, mıncıklarım, öperim. Yolda karşıdan karşıya geçerken elini tutarım falan... O benim koca bebeğim :KK200:

Annem konuşabiliyorken bana derdi sık sık
Ben de derdim o diyince. Şimdi nadiren diyorum. Duymaya ihtiyaçları vardır bence.
Telefonu kapatırken eşimize sevgilimize söylüyoruz aslında anneye de söylenebilir abes olmaz.

Ama seniz olamam demedim demişsiniz
Doğrusu da bu sensiz yaşayamam diye bişey yok yaşanıyordur tabiki.

Ben de annemle gayet samimiyimdir davranış ve iletişim olarak ama durup dururken sevgi sözcükleri kullanmayız birbirimize :KK43:

annemmm yaaa canimm cigerimmmmm bende "seni seviyorum" demedim hic ama sarilip operim her firsatta o benim sirdasim dert ortagim ALLAHIM ona uzun omurler versin....

Derim. Hemde cok sik derim. Hayatinizda degerli kim varsa soyleyin sadece anneniz degil. Babaniz kardesiniz esiniz cocugunuz hatta anneannenize bile soyleyin. Bunu duymak hatta soylemek gercekten mutlu ediyor :KK200:

Derim.. annecigim kiynetlidir.. o da bana der bende ona..
Hayat gerrcekten cok kisa, ne zaman ne olacagimiz belli degil.. keske dememek icin sevdiklerimize onlari sevdigimizi onlar bize soylemese bile soylememiz lazim.. :KK66: karisik oldu sona dogru ama soylemek lazim :)

Evet tabiki söylüyorum ve söylemeye devam edicem , hattâ geçen gün öyle bir anda içimden geldi abimede seni seviyorum abicim diye mesaj attım çok mutlu oldu, seven sevdiğini söylesin , bilmek ayrı duymak ayrı.

Annemi 15 yaşında kaybettim. Çok sevgi dolu bir kadındı; sürekli sarılır, öper, sabahları üzerime atlayıp gıdıklayarak uyandırırdı. Bense burnundan kıl aldırmayan ergen triplerindeydim, yaşım da malum. "Off anne yapma" yerine keşke "seni seviyorum" diyecek akla sahip olsaydım diyorum şimdi. Bu acı kaybı yaşamış birinden naçizane bir tavsiye; bugün yapmadıklarınızın bir gün özleminiz ve pişmanlığınız olmaması için, ona seni seviyorum diyin, sarılın, öpün, koklayın.

Ben genelde "annem, kurban olurum, Rabbim senin yokluğunu bana gostermesin, sensiz ne yaparim bitanecik annem" derim. Ve hep soylerim. Babami kaybettim bütün sevgimi anneme veriyorum. O olmasa yasayamam.. Allahim upuzun hayirli saglikli ömürler versin annelerimize..

Çok sık derim hem de :KK19:
Öper sıkar mıncıklarım....neden bu kadar abartiyorum biliyor musun?
Ya bu son görüşümse diye :KK61:
Yaş ilerledikçe hayatın çok kısa ve pamuk ipliğine bağlı olduğu dank ediyor insanın kafasına...
Belki o değil ben giderim...o zaman da beni öyle hatırlarsın isterim :KK68:

Eskiden demezdim. Gereksiz gelirdi, tabi ki seviyorum söylemeye gerek var mı diye düşünürdüm. Hareketlerimle yeterince gosterdigime inanirdim. Ama sadece bu iki kelimenin karsimdakini ne kadar mutlu edebileceğini fark ettigimden beri diyorum. Anneme de babama da kardeşlerime de. Ki ben sevgilime bile demezdim. Söyleyin korkmayın. Her ne kadar bilse de insan sevildiğini, yine duymak istiyor bu iki kelimeyi.:KK66:

Sadece anneme degil sevdigim herkese seni seviyorum derim.. 3 gunluk dunya saklamayin icinizde.. sevdiginizi soyleyince onlarda cok mutlu oluyor zaten :)

X