annenize seni seviyorum der misiniz?

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
hanımlar merhaba. az önce bir konu okurken aklıma takıldı ve bir anda içim acıdı. annemi çok seviyorum, elbette sürtüştüğümüz noktalar oluyor, içimden geldiğinde öperim, yanaklarını sıkarım sarılırım falan ama hiç anneme şimdiye kadar '' anne biliyor musun ben seni çok seviyorum. bu hayatta sensiz olamam'' dememişim. siz dediniz mi ?
belki de annemin de bana karşı böyle şeyler söylemediği içindir.. bilmiyorum

Ben hic soylemedim soyleyemem de. Belki de karsidakinden yeterince anne sicakligi gormedigimden olabilir bilemiyorum..

Maalesef bende diyemiyorum aksine o der sık olmasa da. Benim genel yapım bu soğuk bir karakterim var. Ama bence önemli olan demesek bile bunu davranışlarımızla göstermemiz.

bende demedim ama sanırım bunu bilmesi için söylememe gerek yoktu. bazı şeyler konuşulmadanda anlaşılıyor.

Hemde cok sIk derim.. Bekarken pek demezdim ama artik her firsatta diyorum.. O benim kahramanim bu gunlerime gelebilmem onun sayesinde..

Bir de bende hep bi kaybetme korkusu var aklima geldikce agliyorum bu hic iyi bisey degil ama anneme cok fazla bagliyim. Babami da kaybettik yeni oldu o yuzden mi bilmiyorum.. Yas 27 sanirsin hala 3 yasindaki bi cocuk gibiyim :) Su an aramizda 4000 km var her gun konusmazsam uyuyamiyorum.

O da bana hep seni seviyorum falan der dogumgunumde telefonda msj yazmayi bilmeyen annem cat pat siir bile yazmisti bana gondermisti Bekarken boyle degildik hic beni anlamiyorsun diye ergen triplerine girip kapiyi vurdugum cok oluyordu

Yasin kac bilmiyorum ama bi olgunluk gelince insan hayatinda onemsiz kisileri silip onemli kisilere ayri bi deger vermeye basliyor.

onlar kelımelerın en guzellerını hakedenler...anam benım bak smdı içim kıyıldı yarın hemen senı sevıom annemmmm dıcem

derim canim bnce sende demelisin hayat cok kisa

Rabbime bin şükür annemle aşk yaşarız biz. bunda benim ona yakın davranmamın etkisi oldu hep. birinden uzak durursanız kim olursa olsun oda durur. aşkım derim öperim severim sarılırım oda aynı şekilde. anneler çok fedakardır yapmak istediklerini yap engelleyen ne var ki.? babamı da çok severim bazen zor olsada sonunda yine arkamda duran o oldu hep. ama ona fazla sevgi sözcükleri söylemem sarılır öperim o ayrı. biraz sert durur çünkü

Ben hiç söylemedim. Öpüp severim ama diyemem bunu. Öpmek yanağından makas almak güzel oluyor :))
Hem demeye gerek yok ki bunlar zaten belli ediyor sevdiğimizi. Diyen insanlar var tabi. Ama ben öyle alışmadığım için diyemem asla. Birşey olunca gideceğim ilk yer annemdir. Bunu bilmeleri yeter zaten onlara.. Tek sırdaşım benim o..

Nedense anneme diyemiyorum. Eşime sık sık söylerim, bana seni seviyorum diyen arkadaşıma ben de seni seviyorum derim; ama ilk önce benim ağzımdan çıkmaz nedense. Anneme ise sadece mesaj yoluyla söyleyebiliyorum, yüz yüze değil Sebebini bilmiyorum, belki ergenlikte çok didiştiğimiz için.

Ben derim, o da bana der. Uzakta olduğumuz için bir de söylemeden uyumayız. Bazı şeyler söylenmeden, davranışlarla da anlaşılır ama ben seviyorum dile getirmeyi.

Malesef ben de demeyenlerdenim, annem de soyleyemez ama sevgisini gosterir.
Bir keresinde laf kalabaligi yapip laubali bir sekilde "kiz sen ne tatlisin seviyorum seni" demistim ama boyle sanki espiri yapar gibi bir ses tonuyla. O da bana "sagol" demisti. Oysa ben de seni seviyorum demesini beklemistim.
Ama direk sade bir sekilde demedim hic ve diyemem gibi :-/ fazla romantik geliyor cesaret edemiyorum.

Ben de soyledigimi hic hatirlamiyorum. Ama su an hayatta olsa idi ona hergun onu sevdigimi soyleyip, kokusunu doyasiya icime cekmek isterdim. O kadar isterdim ki yanimda olmasini.
Allah sizin annelerinize uzun ömurler versin. Kiymetini bilin. Size ne yaparlarsa yapsinlar onlari asla incitmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…