• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemsiz 1 yil

bosvermeyen bedbaht

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
298
89
18
33
1 ay sonra annecigime 1 yil olacak evlendikten sonra dahi ayrilmamistik oysa ki
Hem oldugu gercegi betona carpmis gibi canimi acitiyo hem de bir yanim hala nasil olur diyo aniden kalp kriziyle nasil kaybederim canim annemle hicbir zaman gidemeyecegimiz kaplica tatilimiz icin yer ayirttik tren bileti aldik hafif gripti nasil olurdu
O beni asla bu hayatta yalnz birakmazdiii
Suan annemin evinde evladmla yalnz yasiyoruz sanki annem bu evde hc varolmamis gibi sanki ben bu evde gulup soylememos yasanmisliklarim yokms yabanci bir evde gibiyim asla aidiyet hissetmiyorum ilk zamanlar cok daha aci vericiydi annemin tirnaklariyla kaziyip aldigi evde anam babamsiz bir cocukla yalnz kalacagim aklimin ucuna dahi gelmezdi
Bazen annemi kaybettigim anda nasil aklimi.kaybetmedim diye son zamnlar bunu dusunuyorum annemin kardslerinin son derece olayi makul karsilamqlarina sanki onlari saf sevgiyle buyuten bacilarini degil de kapi komsuyu kaybetmis gibi eti pideleri durumleyp bogazlarina tepmelerine gulup soylemeleri hic aklimdan cikmiyo
Hepsinden nefret ediyorm keske tum akrabalarim.olseydi de bi annem kalsaydi(kinayabilirsinz ama duygularima engel olamiyorm)
Sonuc olarak evladimda bende koksuz kaldik bayramda el opecek kimsemiz kalmadi koca dunyada bir ben bir.kucuk cocuk bazen bu dusuncede cok urkutuyo oyle iste yazmak istedm

Back