Annemm gitme ne olurr

Neden böyle bilmiyorum. Üniversiteye başlamadan önce ara sıra isyan ederdim ama son 3-4 yıldır yapmıyorum. Uğraşacak halim bile kalmadı artık açıkçası. Belki artık kendimi kurtardığımı falan düşünüyordur, o yüzden ilgisiz davranıyordur. Bilmiyorum. Annemle babam ayrı mesela, annem birkaç ay önce "varsayım" olarak yeniden evlilik konusunda ağzımı aramak istedi. "Ben karışmam, senin hayatın, beni karıştırma yeter." dedim. Karışmam dedim diye bozuldu. Ben gelmişim 22 yaşına, neyine karışayım yani? O sırada anneannem de "farzet ki evlenmek istediğin adama Wurstria razı olmadı, o zaman ne yapacaksın, için rahat edecek mi?" dedi. Bu defa da annem "razı olmak zorunda" falan bişeyler geveledi. Ben de konunun üstüne gitmedim, kendi işime gücüme bakıyorum. Ben çoktan kendi haline bıraktım yani. Ben arayınca da "dükkanda işler çok yoğun" falan deyip konuşmayı kısa tuttuğunu farkettiğimden beri de mecbur kalmadıkça aramam. Öyle.

o_Oo_O çok ilginç gerçekten. Babanızın size karşı tavrı nasıl peki?

eş şafi eş şafi eş şafi... RABBİM EŞ ŞAFİ İSMİYLE ŞİFA VERSİN. hangi şehirde oturuyorsanız o şehirdeki arkadaşlar buluşup yardım edebilirler belki . yani en azından insan gözüyle görürse daha emin olur

Bu arada çok geçmiş olsun konu sahibi.
Allah derman bekleyen tüm hastalara şifa versin.

Ya şu yardım kuruluşlarına falan başvursam.. İhh gibi. Belki yardımcı olurlar. Durumunu anlat, ciddiyeti anlat..

Çok geçmiş olsun, para inşallah en kısa zamanda halledilir, anneniz inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Allah acil şifalar versin. Benim annemde kanser tedavisi gördü çok iyi anlıyorum o yüzden sizi. Annemin son aşamalara yakındı açıkçası çok umudumuz bile yoktu tedavi süresince ama Allah verdi şifasını. Çok zor bir süreç.. Tedavi olan ayrı yıpranıyor onun yanında olup da bu süreci yaşayanlar ayrı yıpranıyor. İnşallah sizde atlatırsınız, güzel haberler verirsiniz bize..

X