Annemm gitme ne olurr

Bence hastahaneden durumu ogrenir ogrenmez saglik bakanligina ve bimer e durumu anlatir bir yazi yazin. Ilinizde bulunan yardim kuruluslari ile ve saglik mudurlugu ile yuzyuze gorusmeye gidin. Mutlaka bir sonuc alacaksinizdir. Rabbim yardimciniz olsun.

Geçmiş olsun, anneniz en kısa zamanda sağlığına kavuşacak. Allah kimseyi annesiz bırakmasın, bu dünyadan göçüp giden anneler de huzur içinde uyusun inşallah, Allah günahlarını affetsin. Cennet anaların ayakları altındadır.

Ben de benim annemin umrunda değilimdir mesela. Evimden uzakta, başka bir şehirde okuyorum ama bir gün bile sormaz nasılım, ne yapıyorum, hasta mıyım, bir sıkıntım var mı yok mu. Tamam zaten umursamıyordu pek, alışkınım artık ama bu aralar iyice yokum sanırım onun için, yola gidiyorum veda bile etmiyor. Yolda ölsem kalsam, bir daha göremese pişman olur mu çok merak ediyorum açıkçası. Bu gece de evdekilerin zoruyla telefon etmiş bana, gittin mi yurda diyor, bir yandan da evdekilere laf yetiştiriyor. Kapadım ben de, canımı sıkıyor. Sınav haftasında canımı sıkmasına izin vermeyeceğim ama. Neyse, kusura bakmayın konuya alakasız şeyler yazdım, affola. Yine de herkes annesinin kıymetini bilmeli. Tekrar sonsuz kez geçmiş olsun.

Peki anneniz neden böyle? Herkese genel olarak mi böyle yoksa sadece size mi?

Peki anneniz neden böyle? Herkese genel olarak mi böyle yoksa sadece size mi?
Neden böyle bilmiyorum. Üniversiteye başlamadan önce ara sıra isyan ederdim ama son 3-4 yıldır yapmıyorum. Uğraşacak halim bile kalmadı artık açıkçası. Belki artık kendimi kurtardığımı falan düşünüyordur, o yüzden ilgisiz davranıyordur. Bilmiyorum. Annemle babam ayrı mesela, annem birkaç ay önce "varsayım" olarak yeniden evlilik konusunda ağzımı aramak istedi. "Ben karışmam, senin hayatın, beni karıştırma yeter." dedim. Karışmam dedim diye bozuldu. Ben gelmişim 22 yaşına, neyine karışayım yani? O sırada anneannem de "farzet ki evlenmek istediğin adama Wurstria razı olmadı, o zaman ne yapacaksın, için rahat edecek mi?" dedi. Bu defa da annem "razı olmak zorunda" falan bişeyler geveledi. Ben de konunun üstüne gitmedim, kendi işime gücüme bakıyorum. Ben çoktan kendi haline bıraktım yani. Ben arayınca da "dükkanda işler çok yoğun" falan deyip konuşmayı kısa tuttuğunu farkettiğimden beri de mecbur kalmadıkça aramam. Öyle.

Allah yardımcınız olsun annenize şifa versin size torununa bağışlasın inşallah. Çok zor allah sabır versin. Çok üzüldüm. Dua edicem sizin için.

Allah Allah ya cidden uzuldum durumunuza. Allah annenize merhamet versin diyorum sadece.

Hastaneye onunla gidemedim oda cihazın adini hatırlamıyor.bende araştırma yapamiyorum. Yedikule göğüs hastanesine randevu aldım. Onunla gidip ogrenecegim tam olarak ne.ayni zamanda epilepsi hastası aklında tutamio
Anladım çok çok geçmiş olsun
Benim annemde meme kanseri ve bazı çekimleri özel hastanelerde ücretsiz şekilde yapılıyor aklınızda bulunsun
Eğer dediğiniz çekim pet-ct ise Medicana ve Medical park hastaneleri bunu ücretsiz yapıyor (tabi genede tlfla bilgi alın sistemleri değişmişmi diye)

Göğüs hastalıkları güzel bir hastane ve üniversite hastaneleri çapa ve cerrrahpaşada bu işte iyi orada da bu cihazlar var onlarda bu çekimleri ücretsiz yapıyor önemli olan doktorun nüks yada metastaz ettiğine dair bir istek kağıdı olması çünkü ona göre tedavi başlayacağını belirtiyor.

Aklınıza takılan yardımcı olabileceğim bir durum olursa msj atın lütfen.

Allah tez zamanda anneciğinize acil şifalar güzel günler versin

çok geçmiş olsun, istanbulda akciğer naklide yapılabiliyormuş, Rabbim acil şifalar versin Şafi ismiyle

çok geçmiş olsun,bahsettiğiniz cihaz sanıyorum PET...evet artık her hastanede var,ancak devlete ait hastanelerde 2 çekim arası 6 ay geçmesi gerekiyor,ve özellerdeki fiyatı da ne yazık ki o kadar,allah yardımcınız olsun,tez zamanda sifa bulmanız dileğim...

Allah şafi ismiyle annenize şifa eylesin..Çıkmadık candan umut kesilmez ,vardır elbet bir yolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…