Evet bugunlerde onu deniyorum affetmeye calismakİlk çocuk olmanın elbette olumsuzlukları var çevremde de gözlemliyorum.
Ama ben ilk çocuk olmamama rağmen ailemin teraziyi dengelemede sorun yaşadığını düşünüyorum. Elbet bu durum insanı üzüyor elinde olmadan. Bunu yenmenin tek yolu da affetmeye çalışmak, işine gelmeyeni görmemek duymamak. Hep aynı konuyu düşünürsen kendini mutsuzluğa itersin. Seni çok iyi anlıyorum.
Uweymiyim diye bende cok dusundum hala da dusunuyorum ama mantiksiz gelii onlar ewlendikten 11ay sonra olmusum :)seni çok iyi anlıyorum çünkü bizim evde de çok bariz bir şekilde evlat ayrımı vardı. olmuyor demeyin arkadaşlar gerçekten bazı aileler bunu yapıyor. üstelik biz 2 kızdık ve aramızda sadece 2 yaş vardı. çocukluğumda üvey miyim acaba diye düşünürdüm hep, gerçek ailemin gelip beni aldığını hayal ederdim. lise yıllarım çok zor geçti, her şeyim batardı onlara. sonra üniversite için başka şehire geldim ancak o zaman ebeveyn-çocuk ilişkisine benzer bişey oluştu aramızda. ama geçen geçti tabii. insanın içinde kalıyor hep, takmıyorum artık ama affedemiyorum da bazı şeyleri.zaten onlar da pek takmıyorlar hele ki annem. bu arada kardeşimle aramız çok iyi, onun bir suçu yok bu olanlarda sonuçta. tamamen anne-babanın hatası. hayattaki tek kardeşime düşman olarak büyüyebilirdim ben, yaptıklarının neyle sonuçlanabileceğinin farkında bile değiller. bence fazla takılma bu mevzulara, herkes kendi yaptıklarından mesuldür. ileride kardeşin de anlayacaktır bazı şeyleri. sen aynısını çocuklarına yaşatma yeter ki.
Konustum ilerde ne olacagi belli deil olebiliriz senin cocuguna aldiklarimizi onun cocuguna alamayabiliriz diyolarBunu onlarla konuş. Belki içini rahatlatacak yada daha doğrusu içini soğutacak bir açıklama yaparlar sana.
Lutfen bilginiz yoksa yazmayin ne hissettigimi anlamâdan ..Evlenmissiniz hamilesiniz naapcaksiniz kim kime ne harciyo
Derdin yokta dertmi ariyosun allasen.
6yasaranızda kaç yaş var..
Evet babamda o hakim suanda.. Benim gunluklerimi didikleyen kisa mesajlarimi karistiran ewde tutan adam artik hicbiseyle oyle ilgilenmiyor umru degilbiraz da anne babalar yaşlanıyor ve çocuklarla uğraşmak istemiyor.bu yüzden olsa gerek bu kadar rahat bırakmaları uğraşacak her gün onunla cebelleşecek enerjilerinin oldugunu sanmıyorum
Yok artık. Bana bahane gibi geldi.Konustum ilerde ne olacagi belli deil olebiliriz senin cocuguna aldiklarimizi onun cocuguna alamayabiliriz diyolar
Aynı şey bende de var canım , ben ilk çocuğum ben nişanlıyken bile dolaşamazdım eşimle ama kardeşim flört ederken bile taviz sınırsızdı. Çeyizde de aynı bana aldı ama kötü kötü dandirik şeyler, kardeşime iğneden ipliğe yaptı.Yapacağım hiç bişey yok ,kardeşimin zaten suçu yok. ama bir durum olduğunda kalabalık arasında olsak bile sen zaten bana onu da yapmadın beni nişanlımla başbaşa bırakmadın diye sayıyorum ancak o şekilde rahatlatabiliyorum kendimi çünkü..Selam kizlar sorun su ki annemle babam her konuda kardesimle aramda ayrimcilik yapiyor en basiti beni lisede dershaneye gonderirken ben bu dershane parasiyla sana ceyiz alirdim ama egitimine yatiriyoruz sende ceyizini kendin yapacaksin dedi kardesimi hem ilkokulda hem lisede dershaneye gonderdiler simdide universite okutuyorlar ve hala o yapmaya calisiyor ceyizini ben kendim yaptim hala borc oduyoruz.. Ben borclarla ugrasiyorum o orda gonlunce para harciyor. Ben nisanlimla gorusemezdim ona nereye gidiyosun bile denmiyor vs vs. Takmamaya calisiyorum ama bi anne baba niye cocuklarini bukaadar ayirir ya..
Yok kiz kardesim 2kiz kardesiz