annemle babam boşansın

Canim cok kucukmussun ablacim. Baban ve annen neden sorun yasiyorlar neden kavga ediyorlar?

Allah sabir versin canm . Zpr bir durum . Bence buyuklerinizdrn yardim alin . Annane babanne dede gbi

Ona soyleme buna soyleme.. napacakmissiniz peki ?
Anneniz nasil oluyorda onca seye ragmen hala babani doverler diye korkabiliyor.. dayin deden bunlari bilse anneni bir dakika daha orada tutmazlar..

Kuzum benim ya.bende hep senin gibi düşündüm aynı yaşlarda hep kavga hep kavga ama anneler ayrılmıyor.28 yaşındayım hala beraberler ama biraz duruldular çok dua et

Güzel kızım tabi senin açısından ayrılsınlar ama annenin mesleği maddi gücü ne durumde ,nerde kalır birde sen şu an ergenliktesin annen belki bu yüzden seni babasız büyütmek istemez senin kıyafetlere, giyeceğe para istersin bunları kim sana verecek annen ev hanımı mı?

Cok kavga ediyorlar ama genellikle para yuzunden oluyor heralde kavgalari. Surekli hesap yapip duruyorlar. Babam annemle para icin evlenmis gibi. Babalik falan yapmiyor.
Bence annen sabrediyordur sizin icin yani evlatlari icin. Allah yardimciniz olsun sen cok dua et canim. Para mevzulari her ailede olabiliyor herkeste sorun cikabiliyor. Zamanla her sey duzelir insallah

Anneniz dayak yemeyi kendine yediriyordur belki ama sizin siddet görmeniz cok yanlis... Babam para icin annemle evlendi galiba demissiniz, o zaman annenizin durumu iyi, yani bosansa gecine bileceksiniz... Bence dedenize ve dayiniza söyleyin, anneniz siz babanizdan siddet görürken nasil onu düsünür dede dayi dövecek diye? Eger dede ve dayi güvenilir kisilerse onlara siginin...

annem sınıf öğretmeni babamda üniverstede ögretmen. Psikoloji alaninda bide. Psikoloji - Rehberlik okumasina ragmen nasil bunlari yapar anlamiyorum ki

Okumuş insanlarda dayak atabiliyor sanırım tahmimince baban anneni aldatıyordur tabi bu durumda ayrılmaları en mantıklısı ortada saygı ve sevgi kalmamış onların kavgaları ruhen seni mutsuzluğa götürüyor al karşına 2siyle konuş onların kavgaları seni olgunlaştırmış
annem sınıf öğretmeni babamda üniverstede ögretmen. Psikoloji alaninda bide. Psikoloji - Rehberlik okumasina ragmen nasil bunlari yapar anlamiyorum ki

Abaya abiye söyleyeceksin ağzını burnunu kıracaklar evi de bir güzel size bırakacak. Karısını çocuğunu döven biriyle değil evli kalmaz aynı ortamda bile bulunmam. Babayla abi kocayı dövecek kadar sahipleniyorlarsa oraya gidip kalabilirsiniz zaten. Ama annen kocamdır yapar diyorsa sabret. Üniversiteyi kazandığında kurtulursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…