- 8 Şubat 2015
- 4
- 1
- 26
-
- Konu Sahibi CupcakeSezin
Canim cok kucukmussun ablacim. Baban ve annen neden sorun yasiyorlar neden kavga ediyorlar?arkadaşlar 13 yaşındayım ve ben annemle babamın kavgalarından bıktım. Annem koltukta babam yatak odasinda yatiyor hic konusmuyolar bide babam surekli dover kardesimle beni. Surekli anneme diyorum ayrilin diye ama annem bisey demiyor babamda ayrilirsak siz gidersiniz ev benim diyor. annemde kac kere agliyor o pislik yuzunden. tatile gidiyoruz, gelmiyor. sadece otele gideceksek geliyor. ona baba diyince ben kotu oluyorum ne yapmam lazim? annemi nasil ikna edecegim? yasadiklarimi bi ben biliyor bi Allah o yuzden yargilamazsaniz sevinirim. ne yapacagimi soyler misiniz? ben artik yapamiyorum
Annem onlara soylemememi uyardi. babani doverler dayinla deden dedi. sadece teyzelerime soyleyebiliyorumAllah sabir versin canm . Zpr bir durum . Bence buyuklerinizdrn yardim alin . Annane babanne dede gbi
Cok kavga ediyorlar ama genellikle para yuzunden oluyor heralde kavgalari. Surekli hesap yapip duruyorlar. Babam annemle para icin evlenmis gibi. Babalik falan yapmiyor.Canim cok kucukmussun ablacim. Baban ve annen neden sorun yasiyorlar neden kavga ediyorlar?
arkadaşlar 13 yaşındayım ve ben annemle babamın kavgalarından bıktım. Annem koltukta babam yatak odasinda yatiyor hic konusmuyolar bide babam surekli dover kardesimle beni. Surekli anneme diyorum ayrilin diye ama annem bisey demiyor babamda ayrilirsak siz gidersiniz ev benim diyor. annemde kac kere agliyor o pislik yuzunden. tatile gidiyoruz, gelmiyor. sadece otele gideceksek geliyor. ona baba diyince ben kotu oluyorum ne yapmam lazim? annemi nasil ikna edecegim? yasadiklarimi bi ben biliyor bi Allah o yuzden yargilamazsaniz sevinirim. ne yapacagimi soyler misiniz? ben artik yapamiyorum
Bence annen sabrediyordur sizin icin yani evlatlari icin. Allah yardimciniz olsun sen cok dua et canim. Para mevzulari her ailede olabiliyor herkeste sorun cikabiliyor. Zamanla her sey duzelir insallahCok kavga ediyorlar ama genellikle para yuzunden oluyor heralde kavgalari. Surekli hesap yapip duruyorlar. Babam annemle para icin evlenmis gibi. Babalik falan yapmiyor.
annem sınıf öğretmeni babamda üniverstede ögretmen. Psikoloji alaninda bide. Psikoloji - Rehberlik okumasina ragmen nasil bunlari yapar anlamiyorum kiGüzel kızım tabi senin açısından ayrılsınlar ama annenin mesleği maddi gücü ne durumde ,nerde kalır birde sen şu an ergenliktesin annen belki bu yüzden seni babasız büyütmek istemez senin kıyafetlere, giyeceğe para istersin bunları kim sana verecek annen ev hanımı mı?
annem sınıf öğretmeni babamda üniverstede ögretmen. Psikoloji alaninda bide. Psikoloji - Rehberlik okumasina ragmen nasil bunlari yapar anlamiyorum ki