annemle anlasamiyoruz..

ya iyide amacı ne bu annelerin kaynana görevini bunler mı üstlendi

Ben senelerdir annemle gorusmuyorum. Tamda bu anlattigin meseleler yuzunden. Etmedigi hakaret, etmedigi eziyet kalmadi. Alttan aldim olmadi. Dediklerini yaptim olmadi. hic memnun olmadi hic. Aldigi seyleri geri istedi. Geldi gitti laf soyledi. Surekli rezillik cikardi. Surat hep beş karisti zaten. ne evliligimden birsey anladim. Ne cocuklarimdan.bi de kucuk evlendim. Oyleyken bile acinadi hic. Cocuklarimi gormeye bile gelmedi. Yalniz basina buyuttum. Aglattikca zevk aliyordu resmen. Benim bir kardesim var. Evlendikten sonra eve geldigimde, benim bir kizim var baska yok bile dedi. Simdi kiz kardesime bana davrandigi gibi davranmiyor. Aksii gibi bekarken en cok soz dinleyen bendim. Kardesim hic dinlemezdi. Zoru neydi bilmiyorum benle. Akrabalarla hatta kardesimle bile bozdu arami. Kimseyle gorusmuyorum. Anlatsam roman olur inanki. Benim tavsiyem yeter artik demeyi bil. Ben yeter demedigime bin pisman oldum. Her yaptigimi cekecek nasilsa diyorlar.Alttan aldikca iyice eziyorlar.

ya iyide amacı ne bu annelerin kaynana görevini bunler mı üstlendi
Zaten anneler boyle yapinca .kaynanalar yapinca diyoruz ki anne yaptiktan sonra kaynana hay hay yapar kizi degiliz elin kiziyiz...

Benimde annem oglunu sever ..ben cok istiyorum kardeşim evlensin annem kizlarinin degerini bilsin ...sadece sabir ediyoruz bende ablamda...

Ayni bende yeter tamam dedim elimizden geleni bende ablamda yaptik. Annem oglunu secti yapacak bisey yok olmayinca olmuyor...

normalde cok dindar bi kadındır ama sülaledeki dedikodu laf icin cildirirlar. 2 teyze binannene sürekli o su bu milletin dedikodusunu yaparlar kimseye gitmek istemezler kimsede onlara gelsin istemezler en sonunda annemide kendilerine benzetti digerleri biraz önce abim aradı yığenimi doktora götürecekmiş babam hadi kızım sende git görün Dedi tam hazırlanacağım bi baktım bu giyiniyor ay anne sende mi geliyorsun dedim hanı onun gitmeyeceğini biliyorum ya bana bi çıkıştı zaten hayatı bu çıkışlarla geçmiştir asıl ben gidicem tabi gidicem Dedi bi sinir oldum bıraktım üstümü basımı giyinmedim gitmedim . Ve ömrüm boyunca kac kere çantamı bırakıp gitmedim sayısını unutuyorum artık ki 10 yıldır dışarda yasıyorum demek ki yanında yasasam aramız Nasıl olurdu bilmiyorum . Kızlar birde ele cok kılınır iyi gibi görünür kilim kilim kılınır elaleme uyuz olurum bu huyunada . Bilmiyorum annem icin düşündüklerimden ötürü utanıyorum ya artık kendimden utanıyorum yemin ederim .

Kendi hayatindan ödün verdikce kimse kalmiyor yaninda. Kendi kisiligin bile kayboluyor ben soyleyeyim. Ben ne istiyorum diye dusun bence. Artik kendin de karar verebilirsin. Bunu dusun. Arkadaslarinla akrabalarinla arani iyi tut. Yoksa sinir hastasi olur kalirsin yalniz basina.

Allah yardım etsin ne zor şeyler yaşıyosunuz arkadaşlar, gerçekten böyle annelerin olduğunu duymak çok üzdü beni, benim abim var iki tane ikiside evli bende evliyim, annemin ses tonundan anlarım bi rahtsızlığı olsa, tansiyonu çıksa hemen ilk koşan ben olurum, abimgilide çok sever benide ama hep der iyiki kızım var diye hep dertleşirim onunla, 22 yaşımda evlendim şimdi 25 im erken evlendiğim için pişmanım keşke annemle dhada vakit geçirseydim diye sizleride okuyunca ne anneler varmış dedim Allah ıslah etsin

neden geldiniz ki annenizin huyunu bile bile.. eşim çocuğu görmeden duramıyor sen gel deseydiniz. o da kalıp giderdi birkaç gün.. ya da eşim aradı gelin özledim diyor falan deyin..

neden geldiniz ki annenizin huyunu bile bile.. eşim çocuğu görmeden duramıyor sen gel deseydiniz. o da kalıp giderdi birkaç gün.. ya da eşim aradı gelin özledim diyor falan deyin..
keşke gelmeseydim bin pişman oldum haklısın insan uzak kalınca biraz unutuyo ama cok pismsnim cok gelmemi istediler kırmak istemedim geldim simdi yola bakıyorum bisey olsada geri gitsem geldim geleli gözu üzerimde girdiğimi çıktığımı gözetliyor herseyime yorum yapıyor tek derdi el ne der ar ne der bi bildiği bu

. Yooo annemin tek derdi yaslanınca ona bakacak birinin olması iki lafının biri size iyi olmalıyım ki yaslanınca bakasınız tek yasama gayesi yaslanınca biri ona baksın bugünü yasamaz çünkü annesi de öyleydi korkuyorum bende onun gibi olmaktan . Cok ilgili bi naneymiş gibi görünmeye çalışır yedirip içirdiği icin kendini mükemmel anne görüyor halbuki hic bi Zaman bizi ailesinden önde tutmadı takiiii annesi babasi öldü o Zaman evine biraz döndü bilmiyorum ya yıllardır içimde bunlar beni zorla aldı getirdi elime orgu alıyorum örme ne gerek var yatıyorum niye yatiyorsun kalkıyorum laf çarpıyor yoruluyorsun kalkma saçma sapan ya uyuz oldum 2 gunde soğuttu yine kendinden beni

valla allah yardımmcınız olsun imtihanın böylesi bi durummda

Bence çocukluğuyla ilgili başlıyor onun bu hali,
Birilerini suçlayıp durmuş..
Sevgisiz insanla uğraşmak çok zor ya..
Ne desek az gelir..Siz sabırlı ve merhametli olun
Halinize şükredin, Allah annenize muhtaç etmesin onuda size..
Kızınız için mükemel anne olun

Bazi seyleri zorlamamak lazim gorusmeyin sizi yuvanizi busekilde etkilemesine izin vermeyin dizi dogurmus
Annelik yapamamis zorlamayin iflah olmaz size okadindan annede olmaz

Benimki de dunya oğullarının etrafında dönerdi takiiiiii gelinleri istediği gibi çıkmayınca eğer yengelerim annemin istediği gibi gelin olsaydi annem benim yüzüme bile bakmazdı ams yengelerim saolsunlar istediği gibi degil o da mecburen elimde bu var deyip biraz değişmişti yanı anlayacağınız hayatım bir yalan üzerine kurulu herkese annem cok iyi falan derim halbu ki dedikodudan baska paylaşabileceğimiz hic bisey yok güvenip bi sırrımı açamam gider millete anlatır kocamın yaninda saçma sapan konuşur yok bankada param var yok soyle yok böyle . Gereksiz yere sırf kocam onu sevsin diye kırk yalakalık yapar. Eskiden ne Zaman arkadaşlarım gelse illa bi huzursuzluk çıkartırdı ama yapamadım o kadar cahil ki onu hic değiştiremedim milletin lafına inanır senin onun kötülüğüne konuştuğuna inanır ya yemin ederim kendimden utanıyorum ya vallahi igreniyorum hep içimden düşünürdüm bunları ilk defa dokuyorum içimi . Kaynanam ismi ne çirkin demiş benim icin sırf kaynanama iyi olmak icin sen istediğin ismi tak öyle seslen demiş sanki ben Pino kopegiyim daha neler neler

Ayyy benim annemde etrafa biz mukemmel aileyiz ben soyle anneyim boyle anneyim diye diye ove ove yillarca bizde o yalana inandik biz iyiyiz annem super dedik durduk yok okuldan gelince yemek hazir olurmus da camasir yikarmista neler neler keske yapmsaaydi basimizada kalkmasaydi...artik o kadar soylendiki bi kiymeti kalmadi...yillarca babami kotuledi durdu zihnimizi karistirdi...babamin tarafiyla yillarca kus kaldik annemin egolari yuzunden simdi ne hala kaldi ne amca ne kuzen ..zaten kendi tarafiylada anlasamiyor..tuhaf
Yillarca anneye kotu denmez ayiptir diyerek buyutulduk ilk defa bu sene ayyy yeter yanlissin dedik oda defol cekti bize.....yani sen iyisin sen haklisin diyince ve dediklerini yapinca anlasiyoruz yoksa defol cekiyor bize...dunyanin en iyi annesi oymus bu arada..

gunlerce vicdan yaptik ablamla bi hocayla konustuk daha ne yapalim dedik...annedir dinende olsa uzmek istemiyoruz dedik..hocada biraz birakin onu bi yalniz kalsin bi dinlesin kendini dedi..bool dua ediyorum gonul gozu acilsin diye..kardesimde dusman bize annem yuzunden dolduruyor annem ..ablalarin boyle baban boyle diye diye o cocuguda bizden uzaklastirdi...

Aynen Can'ım bende herşeyimiz mükemmel sanıyordum ;( tabi büyüyünce çözdüm olayı okuldan gelince yemek varmış çamaşır yıkanırmış bi gun basıma oturup dersin ne kızım demedi okuldan gelince evde bi basıma bırakır annesin yanina çıkardı üst kata 18 yasıma kadar bu hep böyleydi sonra abımı evlendirdi bu seferde o iğrenç geliniyle beni bi basıma bırakıp annesinin yanina gitti hep gitti annanem olene kadar hep gitti hep yalnızdım sonra o ölünce boşluğa duştu ne arkadaş edinmiş kendine ne dost sadece menfaatçi kız kardeşleri ve annesi vardı hayatında hic kopamadı o apartmandan zaten simdi onlarda kotu oldu saçma sapan sebeplerden sanırım bunalıma girdi bilemiyorum bende. Yalnızlık psikolojisi diycem çocukluktan beri abimin esinin onu hasta ettiğini o yüzden böyle davrandığını söylüyor bilmiyorum ya günaha giriyorum burada oturmus annemi eleştiriyorum ama dayanamadım kimseye içimi döneniyorum. Abimle biraz iyi olsak bozulur kıskanır abim yanındayken iyi olmayinca bi iyi der bi kotu . Bazı Zaman oluyo ki abime karşı öyle doldurmus ki beni abimden nefret eder duruma geliyorum zaten soyle bisey var iyi olsam inada gidip senin icin bunu bunu söylüyor der onlara aramız açılır kızlar bu yasta bunlaro düşünmek cok acı bide anne adayı olmuşken . Bende mi böyle olacağım bu sülalenin kaderi mi bu diyorum ve
Cok korkuyorum benim çocuğumunda böyle düşünmesinden ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…