kuzum85 aşk bir yangın Kayıtlı Üye 1 Mart 2008 2.988 19 683 15 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kuzum85 #21 neyin var yavrım neden kandine dikkat etmiyorsun şu telefonla ilgilendiğin kadar birazda aancığınla ilgilensen opuyorumnanaktankim o telefondaki canım annem benim
neyin var yavrım neden kandine dikkat etmiyorsun şu telefonla ilgilendiğin kadar birazda aancığınla ilgilensen opuyorumnanaktankim o telefondaki canım annem benim
TozBezi Canım Oğlum... Kayıtlı Üye 29 Nisan 2009 1.445 1 116 Ankara 15 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kuzum85 #22 - Nerdesin? -kavga etmeyin çocugum öldürün birbirinizi aferin birseyin yerini sordugumda -bıraktıgın yerdedir canım sıkılıyor dediğimde -sıkı can iyidir çıkmaz kücükken cok kavga ettik mi kardeslerimle -başımı alıp daglara gidicem bunlar aklıma gelenler
- Nerdesin? -kavga etmeyin çocugum öldürün birbirinizi aferin birseyin yerini sordugumda -bıraktıgın yerdedir canım sıkılıyor dediğimde -sıkı can iyidir çıkmaz kücükken cok kavga ettik mi kardeslerimle -başımı alıp daglara gidicem bunlar aklıma gelenler
cimcime eses Guru Kayıtlı Üye 30 Haziran 2008 12.770 121 413 İstanbul 15 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kuzum85 #23 Bu topici çok sevdim yaa, annemle çok konuda anlaşamıyoruz ama birbirimiz olmadan da yapamıyoruz :)) Anne olunca anlarsın... Ben anneyim bilirim...
Bu topici çok sevdim yaa, annemle çok konuda anlaşamıyoruz ama birbirimiz olmadan da yapamıyoruz :)) Anne olunca anlarsın... Ben anneyim bilirim...
laz_kxixzxix rize merkez kopsun herkez Kayıtlı Üye 14 Mart 2008 1.544 13 116 İstanbul 15 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kuzum85 #24 aha evin adamı geldi. ( en son eve ben girerdim ) ne olacak halin. opuyorumnanaktan onu giyme o nee. beni deli ettin deliii ah bekarlık günlerim ahhh:sinifsinif:
aha evin adamı geldi. ( en son eve ben girerdim ) ne olacak halin. opuyorumnanaktan onu giyme o nee. beni deli ettin deliii ah bekarlık günlerim ahhh:sinifsinif: