Annemin yeni yatagını mahvettik :( nasıl cıkar bu leke

Benim de temiz su dokulmustu.ben suyu ceksin diye tamponladikca sari sari yayilmisti.ondanmis demek

Alez nedir

Üzgünüm çıkmıyor.
Başımıza geldi, silmekle beraber defalarca yıkattık, sonuç değişmiyor.

Aklınızda bulunsun kan lekesini üzerine hiç bir şey sürmeden soğuk suyla yıkayınca çıkıyor ama öncesinde sıcak suyla yikadiysaniz çıkmaz

Dasty yağ sökücü var internette satılıyor sadece. Koltuktaki lekeleri falan hemen çıkartıyor. Belki denemek istersiniz

Alez yatağın üzerine koyulan incecik bir koruyucu.. Alt kısmı su geçirmez bir yapıya sahip.. Yani çocuğunuz varsa altına yaparsa mesela yatağa geçirmiyor sadece Alez kirlenir kaldırıp yıkarsınız.. Burnunuz kanadığında ya da regl olduğunuzda ne bilim her türlü lekeye karşı yatağı koruyucu harika bir icat ben başta tereddüt etmiştim poşet gibi birşeydir onun üzerine yatamayız rahat edemeyiz diye ama sevdim.. kirlenince atıp yıkıyorsunuz çok rahat birşey

Aklınızda bulunsun kan lekesini üzerine hiç bir şey sürmeden soğuk suyla yıkayınca çıkıyor ama öncesinde sıcak suyla yikadiysaniz çıkmaz
Teşekkür ederim bu bilgi için.. Aslında sıcak suyla yıkamadım ya da hatırlamıyorum kovaya su yaptım belki de sıcak su koydum Hatayı orda yaptım demek ki baştan bilmiyorum ya kanımı yerde koymim dedim ama baya baya kaldı

A101 narspirin satılıyor alın bütün yatağı silin çıkar merak etmeyin kan nar ne lekesi olursa olsun çıkıyor yatakta idrar lekesi olmuş ve biz görmedik yatağı cevirmisler gelen misafir kokunun kaynağını bulduk sildik hiç leke yok çok memnunum ben lütfen deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…