- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 35
-
- Konu Sahibi rrrapunzelll
Yatak benim olsa önemlideğil de işte annemin olunca kadın 20 yıl sonra bi yatak aldı 1 ayda lekeledik ona takıyorum ben :)Ben de anlamadim temizlendigine inaniyorsaniz leke kalmasinda ne gibu bir sorun var ki
Yatak carsafsiz sergilenmez kimse gormeyecek nasil olsa...
Biz kandinlar fazla takiyoruz boyle seyleri...
Koltuk halı yıkama makinesi var arkadaşta o yatağı ni yıkamış kumaşını zedelemiş yatağın koltuğa bisey yapmıyor ama yatağa zarar vermiş çekim güçlü olduğu için onada cesaret edemedimCanım o ürünlerden bende kullandım ama yatak sanırım çok daha kalın olduğundan silerken kayboluyor sonra o içeriden yüzeye tekrar geliyor hemde dağılmış olarak bende anlayamadım çok üzgünüm.. Ama halı yıkama makinası denemedim o da mantıklı geldi şuan suyu verip çekiyor çünkü geri.. Yani suyu içerde yüzeye tekrar çıkma olasılığı az olur.. Gece burnum kanamış eşimin kolu yatak hep kan sabah bi kalktık ağızım burnum kan içindeŞoku atlattıktan sonra işte temizlik yaptık ama hep yayıldı işte az bir yer de değil şuan leke
Gecmis olsun canimCanım o ürünlerden bende kullandım ama yatak sanırım çok daha kalın olduğundan silerken kayboluyor sonra o içeriden yüzeye tekrar geliyor hemde dağılmış olarak bende anlayamadım çok üzgünüm.. Ama halı yıkama makinası denemedim o da mantıklı geldi şuan suyu verip çekiyor çünkü geri.. Yani suyu içerde yüzeye tekrar çıkma olasılığı az olur.. Gece burnum kanamış eşimin kolu yatak hep kan sabah bi kalktık ağızım burnum kan içindeŞoku atlattıktan sonra işte temizlik yaptık ama hep yayıldı işte az bir yer de değil şuan leke
Ikisinide al sonra eve kullanirsin ne olacakOnu denemedim yarın son bi deneyeyim şansımı bütün yatağı silerek bakalım kosla mi alsam farmasimi acaba
Anneniz tuhafmis o zamanYatak benim olsa önemlideğil de işte annemin olunca kadın 20 yıl sonra bi yatak aldı 1 ayda lekeledik ona takıyorum ben :)
Yoo annecim hiç bisey demiyor bırak silme artık kalsın öyle dedi ama benim için rahat etmeyen :)Anneniz tuhafmis o zaman
Torunuma feda olsun sıkma canini diyemiyor mu?
Ki kendisi yatirmis elleriyle
Cocuk bu ne yapacagi belli olur mu
Allah baska dert vermesin
kalirsa kalsin izi sizden hatira
Baktikca hatırlar:)
Keşke hiç uğraşmayıp lekeyi büyütmeden yatağı yıkatsaydınız çıkıyor çünküAnnem yeni aldığı yatağa kızımı yatırmış koruyucu alezi yıkamak için çıkardığını unutup kızımda kaçırmış küçük tuvaletinine yaptıysam leke kaldı koku vs. Yok ama sildikçe leke büyüdü su lekesi kalıyor yatakta ne yapsam ne ile temizlesem çıkar.. Yıkama şirketleriyle görüştüm garanti vermiyorlar çıkmaz diyenler oldu varmi bisey bilen kalın pedli yatak daha 1 ay once alindi pahalı üst grup bi yatakti
koltukta idrar lekesi mi?Leke cikaricidan kullandim ben ek olarak idrar lekesi cikmisti koltukta
Bence yatagin yuzunu komple silin hic olmazsa belli olmaz orda leke oldugu vanish kosla oxiexini denedin mi
Adini dogru yazdim umarim
Hani reklamda cikmisti ya perdeler icin olani
Aaaaa olabilir koltuk kumaşı gibi değil yatak kumaşı.. Evet zarar verebilir pamuklu ince farklı bir kumaşı var yatağın zarar verebilir.. İyi ki dediniz. Valla ne yapacağımı şaşırdım şimdi de vazgeçtim halı yıkamadanKoltuk halı yıkama makinesi var arkadaşta o yatağı ni yıkamış kumaşını zedelemiş yatağın koltuğa bisey yapmıyor ama yatağa zarar vermiş çekim güçlü olduğu için onada cesaret edemedim
The elite home çamaşır suyu tozu. Bu da denenebilir.Onu denemedim yarın son bi deneyeyim şansımı bütün yatağı silerek bakalım kosla mi alsam farmasimi acaba
ariel sıvi leke çıkartıcı iyice silin çıkar diye düşünüyorum. Daha önce yeğenim yatağıma kaçırdığında onunla silmiştim sarı lekeler gitmişti.Annem yeni aldığı yatağa kızımı yatırmış koruyucu alezi yıkamak için çıkardığını unutup kızımda kaçırmış küçük tuvaletinine yaptıysam leke kaldı koku vs. Yok ama sildikçe leke büyüdü su lekesi kalıyor yatakta ne yapsam ne ile temizlesem çıkar.. Yıkama şirketleriyle görüştüm garanti vermiyorlar çıkmaz diyenler oldu varmi bisey bilen kalın pedli yatak daha 1 ay once alindi pahalı üst grup bi yatakti
Keşke nefes almasaydida sermiş olsaydıkalez almıştık ama ses çıkartıyordu hıSirhisir ses çıkarıyor diye sermemiştik unutup çocuğu yatırmış annemde