- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
Bazıları biliyodur tam bi klasik tutkunuyum.
Ama annemin yeni eşyalarını yerleştirince düşüncelerim biraz değişti gibi kaydirigubbakcemile3
Yinede klasik takımlar görünce hayran kalıyorum
modern ve rahatlığı sevenlere fikir olsun
Maskodan aldık mobilyalarını
Salonun eski halini çekmek aklıma gelmedi , bildiğiniz eskitme koyu kahve konsaol gümüşlük masa felan ve klasik gibi bi koltuk takımı vardı.
Salon çok dolu ve koyu renklerdeydi :1ninca:
Bunlar baya ferah oldu :smiley-cool:
NOT: biliyorum fiskos hiç uymuyo bu salona ama annecim malesef kaldırmıyo onu oradan sempatiksalakcinni
neyse zamanla ben daha uygun saksıklar hediye alırım ona , oraya uygun aklinialirimsmile
ayrıca perdeler daha sonra değiştirilicek.maddi olarak biraz rahatlaması lazım :smiley-cool:

Buda anneciğime hediye ettiğim el emeğim rölyef tablom :asigim:

Ama annemin yeni eşyalarını yerleştirince düşüncelerim biraz değişti gibi kaydirigubbakcemile3
Yinede klasik takımlar görünce hayran kalıyorum
modern ve rahatlığı sevenlere fikir olsun
Maskodan aldık mobilyalarını
Salonun eski halini çekmek aklıma gelmedi , bildiğiniz eskitme koyu kahve konsaol gümüşlük masa felan ve klasik gibi bi koltuk takımı vardı.
Salon çok dolu ve koyu renklerdeydi :1ninca:
Bunlar baya ferah oldu :smiley-cool:
NOT: biliyorum fiskos hiç uymuyo bu salona ama annecim malesef kaldırmıyo onu oradan sempatiksalakcinni
neyse zamanla ben daha uygun saksıklar hediye alırım ona , oraya uygun aklinialirimsmile
ayrıca perdeler daha sonra değiştirilicek.maddi olarak biraz rahatlaması lazım :smiley-cool:

Buda anneciğime hediye ettiğim el emeğim rölyef tablom :asigim:

Son düzenleme: